Coverit Oy Facebookissa (osallistu arvontaan klikkaamalla tästä ja tykkäämällä sen jälkeen FB-sivustamme)

Tulemme höyrypesemään ja pinnoittamaan kaakeli-, pesuallas-, wc-istuin- ja lasipinnat Nasiol nanopinnoitteella. Tämän jälkeen käsitellyt pinnat ovat itsepuhdistuvia – niihin ei piinny lika samalla tavalla kuin ennen käsittelyä. Kestopinnoitetut pinnat hylkivät voimakkaasti vettä ja pysty- sekä vinopinnoilta vesi valuu pois kuin hanhen selästä – hyvästi kalkkitahrat! Nasiol-pinnoite on myrkytön ja turvallinen.

Jos arvonnan voittanut asustaa yli 300 km päässä yrityksestämme, olisi mukavaa jos voittaja majoittaisi meidät (2 hlöä) ”Kuokkavieras”-tyyliin, joskin iltapala-ainekset tuomme me. Video-kuvaamme pesu- ja pinnoitustyön, mikäli voittajalle sopii. Osallistu arvontaan tykkäämällä Coverit Oy:n FB-sivusta, jakaminen ei ole pakollista, mutta toivottavaa eikä Facebook ole arvonnassa osallisena.

Verkkokaupastamme löytyy lisää mielenkiintoisia tuotteita mm. kodin pintojen suojaamiseen. Yli 150€ ostokset toimituskuluitta!

Coverit Oy Verkkokauppaan tästä!

Suoritamme arvonnan perjantaina 18.11.2016 klo.12.00 todistajien läsnä ollessa. Olemme yhteydessä voittajaan FB:n kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnasta, arvomme uuden kestopinnoituksen voittajan. Voittajan pinnoitettavan kohteen on sijaittava Suomessa.

Kylpyhuone tai WC jouluksi edustuskuntoon! Onnea arvontaan 🙂

Translate »