Viimeistä huutoa olevat Autojen Puhdistus- ja Kiillotustuotteet

Olemme aloittaneet Buff and Shine tuotteiden maahantuonnin. Tulemme lisäämään ja päivittämään tuotetarjoamaa teidän tarpeidenne mukaisesti. Olkaa jatkossa rohkeasti yhteydessä, jotta pystymme vastaamaan tarpeisiinne näiden maailmanluokan tuotteiden osalta!

Buff and Shine on johtava kiillotuslaikkojen, tallojen, mikrokuitutuotteiden ja monien muiden autonpuhdistus- ja kiillotustuotteiden valmistaja.

Yli 20 vuoden historia innovatiivisten puhdistus- ja auton kiillotustuotteiden toimittajana, Buff and Shinen laaduntarkastusohjeet varmistavat johdonmukaisuuden, kestävyyden ja erittäin korkean laadun.

Buff and Shine ylittää sinun ammattikäyttöön tarkoitettujen autonkiillotus- ja puhdistustuotteiden tarpeet. Voit luottaa Buff and Shinen sitoumukseen erinomaisuudesta valmistaa kestäviä tuotteita.

Patentoitu KESKITYSRENGAS ratkaisu on yksi merkittävistä Buff and Shine laikkojen vahvuuksista – Itsekeskittävällä ratkaisulla parempiin tuloksiin ja mielettömään käyttömukavuuteen

Itsekeskittävän ratkaisun löytäminen on ollut laikanvalmistajien monien ideoiden ja innovaatioiden tavoitteena jo pitkään. Tulokset ovat olleet vaihtelevia, tähän asti. Ratkaisun löytämisen edut ovat selkeät: pysyvä keskitys takaa vähemmän väsyttävän, värinättömän kiillotuksen ja paremman tuloksen.

MIKSI JA MILLOIN VALITA BUFF and SHINEn VILLALAIKAT?

Yksi laikkakategoria on villalaikat. On myös sekoitelaikkoja, jotka on valmistettu villasta ja synteettisistä materiaaleista. Riippuen käyttötarkoituksesta, villa voidaan kehrätä erilaisiksi langoiksi, jotkut on kierrettyjä jotkut eivät. Esimerkiksi, jos haluat agressiivisen erittäin voimakkaasti leikkaavan laikan, suositus on 100% kierretystä villalangasta valmistettu laikka. Toisaalta, jos haluat laikan viimeistelyyn tai ei niin agressiiviseen kiillotukseen, Buff and Shinelta löytyy kiertämättömistä langoista tai sekoitelangoista valmistettuja laikkoja.

Kiillotuslaikat voidaan valmistaa tiettyyn käyttötarkoitukseen tai monikäyttöisiksi. Buff and Shinen lähestymistapa on yksinkertaistaa työstöprosessi ja suosituksena on myös työskentely erilaisten autonhoitokemikaalien kanssa eri työstövaiheissa. Kiillotuslaikkojen ja kiillotusaineiden välillä on oleellinen yhteys. Ottaa aikaa oppia, miten nämä tuotteet toimivat keskenään.

Yksi asia on varma – Villa on tulossa suositummaksi sitä mukaan kun maalien tulee sisältää enemmän kiintoaineita ja vähemmän liuottimia. Villa on yksinkertaisesti nopeampi raaka-aine verrattuna vaahtolaikkoihin, se leikkaa nopeammin. Vaahtolaikoilla on myös merkittävä tehtävä kiillotuksessa. Yleisesti, vaahtoa pidetään käytännöllisimpänä viimeistelyssä. Peukalosääntönä on aloittaa villalaikalla ja viimeistellä vaahtolaikalla.

MIKSI VALITA BUFF and SHINEn VOHVELIPINTARAKENTEISET LAIKAT?

 

Valmistusmateriaalissa on erityinen vaahtorakenne

Onteloidusta vaahtomuovista valmistettu tausta pienentää tallan kosketusta maalattuihin pintoihin

Vohvelipintarakenne pitää laikan viileämpänä ja vähentää tarttumista

Buff and Shinen keskitysrengaskiinnityksen edut mainittiin jo aikaisemmin. Keskittämisen lisäksi laikan etupuoli on muotoiltu kuusikulmaiseksi ja talla on tehty joustavaksi. Tämä mahdollistaa pyörivän ja satunnaisella kiertoradalla pyörivän killotuksen. Kuusikulmainen etupuoli auttaa kiillotusaineen tasaisessa leviämisessä , vähentäen tarttumista ja lämmön muodostumista samalla kun talla pienentää laikan jäykkyyttä. Jokaisella värjätyllä vaahtolaikalla mitoitettu solurakenne eri leikkaavuus- tai viimeistelytasoille. Yhdessä suosimasi kiillotusaineen kanssa tämä on ylivoimainen kiillotusratkaisu.

NAARMUJEN POISTO, KIILLOTUS JA VIIMEISTELY YHDELLÄ Buff and Shine MIKROKUITULAIKALLA

Buff and Shinen Uro-kuitulaikat on suunniteltu maksimoimaan jo entuudestaan hyväksi tunnettu mikrokuitulaikkojen kiillotuspotentiaali. Laikoissa on 25% perinteisiä mikrokuitulaikkoja alhaisempi materiaalikerrostus. Tämän lisäksi, Buff and Shinen Uro-kuitulaikat on valmistettu kahdesta eri mikrokuitulaadusta. Nämä kaksi ennennäkemätöntä ominaisuutta mahdollistavat leikkaamisen, kiillotuksen ja viimeistelyn yhdellä laikalla.

Valkoiset ja mustat mikrokuidut tekevät Buff and Shinen Uro-kuitulaikoista hyvännäköiset, mutta laikat ovat paljon muutakin kuin ulkonäöltään houkuttelevat. Samaan laikkaan sekotetuilla leikkaavilla kuiduilla ja kiillottavilla kuiduilla on nyt mahdollista poistaa pienet ja keskisyvät naarmut ja pyörteet, kiillottaa täydellisyyteen ja viimeistellä korkeaan kiiltoon – samalla laikalla. Toki, tarvitset puhtaan laikan jokaiseen työvaiheeseen.

 

TAIPUISA TALLA (LAIKKAPOHJA) VÄHENTÄÄ VIRHEIDEN MAHDOLLISUUTTA JA EDESAUTTAA TAVOITTELEMASI LOPPUTULOKSEN SAAVUTTAMISTA!

Buff and Shinen uudelleen suunnittelemat korkealaatuiset tallat suurnopeus kiillottamiseen kehitettiin Buff and Shinen 20 vuoden kokemuksella alalta. Tallat suunniteltiin uudelleen muutamia vuosia sitten. Tavoitteena oli oikeanlainen pyöriminen ja vaimennuskyky kiillotuskoneen hyväksikäyttöyrityksille – Haaste ei ollut helppo! Nyt nämä huippulaadukkaat tallat pitävät sinut takuulla tyytyväisenä.

 

VIDEO: Buff and Shine kutsuttiin kiillotuslaikkojen toimittajaksi tähän merkittävään 17 historiallisen lentokoneen massiiviseen restaurointiprojektiin – taas yksi osoitus laadusta ja innovatiivisuudesta

OTA YHTEYTTÄ: Jarmo 050 060 8510 (Pääkaupunkiseutu) / Petri 040 738 3597 (Pirkanmaa) / Kimmo 040 506 1120 (Lounais-Suomi) tai Lähetä s-posti painamalla tätä painiketta

VERKKOKAUPPATUOTTEET:

VERKKOKAUPPA: Toimituskulut alkaen 5,90 € (sis.ALV). Yli 150 € kertaostokset toimituskuluitta.

Translate »