Kodin pinnat

Nanopinnoitteet kodin pinnoille sisällä ja ulkona

Nasiol-nanopinnoitteilla suojaat kotisi pinnat sisällä ja ulkona! Tuotteet soveltuvat useaan käyttökohteeseen. Nano-pinnoitus tekee kodin pinnoista helposti puhdistettavia.

HomeShine:lla saadaan kylpyhuoneen ja keittiön keramiikka- ja lasipinnoista käyttöä kestävät ja tuote suojaa niitä kalkkitahroilta, sammaleilta, sieniltä ja lialta. HomeWood pidentää kodin ja puutarhan puukalusteiden, ovien, ikkunoiden ja muiden luonnonpuisten pintojen elinikää suojaamalla niitä tahroilta ja veden aiheuttamilta vahingoilta. Kodin tekstiilipintojen suojaukseen tarkoitettu HomeTex suojaa kotisi tekstiilejä veden ja tahrojen aiheuttamilta vahingoilta. Se on ihanteellinen tuote tuolien ja sohvien verhoiluille, matoille, verhoille jne.

Alta löydät tähän tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet. Tutustu näihin ja löydä juuri tarpeitasi vastaava tuote. Muista ennen nanopinnoite-käsittelyä puhdistaa pinnat Nasiol-Clean puhdistusaineella juuri ennen käsittelyä. Nasiol mikrokuituliinat ja puuvillaliinat on valittu juuri nanopinnoitteille sopiviksi.

Nasiol Tuotekatalogi (eng)

NASIOL HomeTex ESITTELYVIDEO:

VERKKOKAUPPATUOTTEET:

VERKKOKAUPPA: Toimituskulut alkaen 5,90 € (sis.ALV). Yli 150 € kertaostokset toimituskuluitta.

Translate »