ROMEX® – Synteettiset hartsipohjaiset lattiapinnoitteet

Synteettiset hartsipohjaiset lattiapinnoitteet

Kyseessä ovat epoksihartsit ja polyuretaanit modernille teolliselle lattioiden ja seinien pinnoittamiselle.

ROMEX® teolliset lattiat on tavallisesti tehty korkealaatuisista epoksihartseista tai polyuretaani-sideaineista sekä soveltuvista täyteaineista. Tämä menetelmä on osoittanut toimivuutensa miljoonissa neliömetreissä ja useissa eri käyttökohteissa.

Olkoon kyseessä näyttelyhallit, automyymälät, autotehtaat, elintarviketehtaat, paperitehtaat tai korkean painokuorman alaiset lattiapinnat raskaassa teollisuudessa –  ROMEX® tuotteista löytyy ratkaisu tarpeisiinne.

ROMEX® asiantuntijat tuntevat erilaiset yksilölliset tarpeet kullakin teollisuuden alalla ja pystyvät täten suosittelemaan räätälöidyn pällystysjärjestelmän asiakaskohtaisesti.

Elintarviketeollisuuden lattiapinnoille ROMEX® pystyy toimittamaan lattiapinnoitteen tarvittavin sertifikaatein. Tämän lisäksi ROMEX® on kykenevä tarjoamaan saumattomat ja veneen muotoiset lattiapinnat, jotka ovat tulleet tarpeellisiksi vientiteollisuudelle EU:ssa.

Ydinvoimaloissa vaaditaan sertifioidut ja luvanvaraiset lattiapinnoitteet ja maalit, jotka voidaan dekontaminoida. Teattereiden, laboratorioiden ja muiden erikoissuojattujen huoneiden lattiat voidaan päällystää elektrostaattisesti maadoitetuilla tuotteilla. Kaikkeen tähän ROMEX®:lta löytyy ratkaisu.

Asiakas päättää tuleeko lattiapinnan olla sileä, liukumaton tai värjätty. Mitä tulee lattioiden kemikaalikestävyyteen ja raskaan kuormituksen kapasiteettiin, ROMEX®-tuotteet tyydyttävät asiakastarpeet.

Yhteistyö tieteellisten instituuttien, tutkimuslaitosten ja testilaboratorioiden kanssa yhdistettynä ROMEX®:in maailmanlaajuiseen kokemukseen ovat tehneet korkealaatuisista ROMEX® — tuotteista laajalti tunnettuja.

Asiantuntijuus yhdessä korkealuokkaisten tuotteiden kanssa ovat takuu pitkäikäiselle teollisille lattialle.

ROMEX® teollinen lattiapinnoite on hyvä investointi, laadukas ja kestävä.

Alla olevasta painikkeesta löydät yksityiskohtaiset esitteet erilaisille lattianpinnoitusratkaisuille, oli sitten kyseessä parkkihallin tai elintarviketehtaan vaatimukset täyttävä lattianpinnoitusjärjestelmä: ROMEX® Lattianpinnoitusjärjestelmien Esitteet

ROMEX® LATTIA P-HALLISSA ESITTELYVIDEO:

VERKKOKAUPPATUOTTEET:

VERKKOKAUPPA: Toimituskulut alkaen 5,90 € (sis.ALV). Yli 150 € kertaostokset toimituskuluitta.

Translate »