MENESTYSTUOTE NASIOL GLASSHIELD NYT MYÖS HELPPOKÄYTTÖISINÄ KOSTEUSPYYHKEINÄ (pakkauksessa nitriilikumikäsineet, puhdistus- ja nanopinnoiteliinat) 

VAIN 19,90€ POSTILAATIKKOOSI TOIMITETTUNA!  

PARAS TUULILASIN SADESUOJA

Tuhansia kappaleita Suomessa myyty ja erinomaiseksi todettu Nasiol GlasShield lasipinnoite on nyt saatavilla helppokäyttöisenä ”kosteuspyyhkeenä”. Tämä on todellinen ”Tee-Se-Itse” tuote. Nyt tuulilasin nanokeraaminen pinnoittaminen on helppoa kuin ikkunoiden pesu. Pinnoitteen lisäksi toimitus sisältää nitriilikäsineet ja esipuhdistusaineen. Tuulilasin joudut toki itse vielä pesemään ja kuivaamaan ennen pinnoitustyön aloittamista.

Auton lasi- ja peilipinnoille sadesuojaksi kehitetty nanopinnoite parantaa ajamisen turvallisuutta sateella. Pinnoite kestää käytössä seuraavat noin kaksi vuotta. Glasshield-käsittely suojaa autosi tuulilasia ja peilejä ja pitää ne puhtaina ja tahrattomina. Pinnoite helpottaa myös merkittävästi jään poistamista tuulilasista – jää ei yksinkertaisesti tartu yhtä lujaa kiinni lasiin kuten pinnoittamattomalle lasille. Usein riittää jään poistamiseksi, kun suihkaisee pissapojannestettä tuulilasiin ja antaa pyyhkijänsulkien suorittaa ”skrapaus”.

Turvallinen ajo, kirkas näkyvyys ja helppo puhdistettavuus – käsittelyn jälkeen autossasi on todelliset high-tech-ikkunat.

Yksi tuotepakkaus riittää yhden henkilöauton tuulilasin nanopinnoittamiseen!

Translate »