Teolliset kohteet

Nanopinnoitteet – Teolliset kohteet

Nasiolilla on verraton valikoima taloudellisia ja tehokkaita ratkaisuja yrityksille.

Nasiolin nanopinnoitteet ovat askeleen edellä pinnalle levitettäviä vaha- ja öljypohjaisia tuotteita, josta ne pyyhkiytyvät tai kuluvat pois. Nasiolin nanotuotteet sen sijaan läpäisevät pinnan ja yhdistyvät siihen, mikä varmistaa parhaan suojauksen, lianhylkivyyden ja korroosiosuojan. Perinteisten menetelmien korvaaminen nanopinnoitteilla nostaa tuotteiden arvoa tekemällä niistä ylivoimaisen kestäviä. Kun tuotteessasi on Nasiol-nanopinnoite, se tarkoittaa että sillä on uusia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät tuotteestasi itse asiassa uuden tuotteen – olet lisännyt sen arvoa.

Smart Silis -teknologia

Smart Silis -teknologia takaa monien suojaavien ja kätevien ominaisuuksiensa ansiosta minkä tahansa pinnan pitkän säilyvyyden.

Itsestään puhdistuva: Tahrautumattomuus, likaantumattomuus, kovan veden aiheuttamien kalkkitahrojen esto ja helppo puhdistettavuus, jonka ansiosta kalliit pesut voidaan välttää kokonaan: aikaa, vaivaa ja rahaa säästyy.

Korroosionkesto: Ulkona olevat rakenteet ovat alttiita luonnonvoimille, mutta eivät enää, kun niissä on Nasiol-nanopinnoite.

Naarmuuntumattomuus: Kotien loppukäyttäjien ei tarvitse enää huolestua siitä, että raju käsittely vahingoittaa lasi-, keramiikka-, metalli- tai puupintoja. Yritykset voivat vakuuttaa asiakkailleen, että heidän tuotteensa eivät naarmuunnu helposti.

Vedenhylkivyys: Vesi ja kosteus aiheuttavat vaurioita pitkään vaikuttaessaan ja epämukavuutta käyttöhetkellä. Kalusteisiin ja tekstiileihin sumutettuina meidän vettä hylkivät nanopinnoitteemme suojaavat kummallakin tavalla – sekä tuotetta että sen käyttäjää.

Kemikaali- & UV-suojaus: Nasiol nanopinnoitteet antavat suojaa myös happoja ja muita haitallisia kemikaaleja vastaan sekä suodattavat tehokkaasti UV-säteitä. Tämä on mainio ominaisuus aurinkolaseissa, vaatteissa, ikkunoissa ja monissa muissa kohteissa.

Smart Silis -teknologia voidaan räätälöidä ja kehittää nimenomaan teidän tuotteidenne tarpeisiin, erilaisille vaikeille pinnoille teollisessa mittakaavassa.

REACH: Kaikki Nasiol-tuotteet ovat REACH testattuja.

Nasiol Teollisuus Tuotekatalogi (eng)
REACH Testiraportti-Nasiol (eng)

Translate »