ROMPOX® Profi-EASY – Laatoitusten Saumausaine

37.27 (ALV 24%)

HELPPOKÄYTTÖINEN KIVETYSTEN JA LAATTOJEN SAUMAUSAINE                                           

background-rompox-profi-easy

 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

ROMPOX® PROFI-EASY Laatoitusten Saumausaine

Käyttökohteet

ROMEX® saumausaineet on muokattu vastaamaan vaihteleviin vaatimuksiin, joten ne muodostavat täten pohjan vahvoille ja puhtaille kivetysten ja laatoitusten saumoille.

ROMPOX® PROFI-EASY saumausaine soveltuu jalankulkijoiden painokuormaisille kohteille. Enää ei ole ongelma saumata puhtaasti ja pysyvästi kivetyksiä ja laatoituksia venyttämättä budjettiasi. ROMEX® saumausaineet ovat todistetusti pitkäikäisiä koko tieosuudelta. Kävelyalueiden laatat voidaan saumata yhtä hyvin kuin raskaasti liikennöidyt tiet ja kadut. Riippumatta kivetyksien ja laatoitusten sijainnista, voit aina olla varma puhtaasta lopputuloksesta ilman sementtijäämiä. Sinun ei enää tarvitse olla huolissasi pakkasvaurioista tai saumojen tyhjentymisistä, sillä kaikki tuotteet ovat pakkasen, suolauksen sekä lakaisukoneen kestäviä. Rikkaruohotkaan eivät tunkeudu saumojen läpi, joten sinulla on pysyvästi hyvännäköinen saumattu pinta. ROMPOX® PROFI-EASY saumausaine sopii sekä ammatti- että tee se itse-käyttöön. Jos arvostat esteettisesti hyvännäköistä lopputulosta, helppoa asennusta ja ympäristöystävällistä rakennustapaa – käytä tällöin ROMEX® kivetysten ja laatoitusten saumausaineita. Ole yhteydessä, mikäli tarvitset tarkempia neuvoja!

TUOTEOMINAISUUDET:

  • kohteille joissa on jalankulkijoiden painokuorma
  • saumaleveys vähintään 5mm
  • saumasyvyys vähintään 30mm
  • hyvin vettäläpäisevä
  • ”tee se itse”-käyttöön
  • voidaan asentaa tihkusateella
  • ei tarvetta työmaan peittämiseen tihkusateella
  • ei jätä käytännössä hartsikalvoa pintaan

KÄYTTÖ:

Tärkeää / Saumaushiekka: Käytä 0,3mm-1,2mm välillä olevaa raekokoa pestyä, kuivattua ja pölytöntä kvartsihiekkaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Palvelemme myös saumaushiekkojen testauksissa, soveltuvan saumaushiekan todentamiseksi.

1. Esikastelu

Kastele pinta ja saumattava materiaali runsaalla vedellä. Tämä auttaa saumojen täyttöä ja ylimääräisen materiaalin harjausta kun saumat on täytetty.

Huomaa: Älä avaa tuotepakkausta ennen kuin olet valmis sen käyttämiseen.

rompox-easy-pre-wet

2. Sekoitus

Kaada 25kg saumaushiekkaa ja PROFI-EASY saumausaine sekoitusastiaan. Sekoita 3 minuuttia.rompox-easy-mixing

3. Kaada tuote asennuskohtaan

Levitä sekoitettu ROMPOX® PROFI-EASY pinnalle.

rompox-easy-pour-on

3. Työstä tuote saumoihin muovilastalla

Levitä tuote kevyin vedoin lastalla. Käytä vettä helpottaaksesi tuotteen asettumista saumoihin. Älä käytä korkeaa veden painetta. Tuote alkaa kovettua välittömästi veden haihduttua tai valuttua pois.

rompox-easy-work-in

4. Lisää vettä

rompox-easy-more-water

5. Harjaa ylijäämä pois

Kun kovettuminen on alkanut, poista varovasti ylimääräinen materiaali pinnalta. Pitkävartinen harja soveltuu tähän hyvin.

Huomio: Käyttämättömän materiaalin voit säilöä myöhempää käyttöä varten. Kaada ylijäämä ämpäriin (tai muu sopiva astia) ja täytä vedellä kunnes tuote on kokonaan peitossa. Tällä tavoin säilötty tuote on käyttökelpoinen vielä jopa vuoden säilömisen jälkeen. Älä säilö tuotetta, joka on alkanut kovettumaan.

rompox-easy-final-cleaning

6. Jälkitoimenpiteet

Tuore saumattu pinta tulee suojata sateelta seuraavat 12-24 tuntia. Sadesuoja ei saa olla suoraan kosketuksissa saumattuun pintaan riittävän ilmankierron varmistamiseksi.

ROMPOX® PROFI-EASY Saumausaine tuote-esite (eng) Käyttöturvallisuustiedote Profi-EASY Saumausaine

KÄYTTÖOHJE VIDEO:

Lisätiedot

Paino 1.030 kg
Mitat 9.0 × 7.0 × 21.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROMPOX® Profi-EASY – Laatoitusten Saumausaine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »