NASIOL nanopinnoitteet

Nasiol on Artekya Ltd. Co.:n rekisteröity tavaramerkki ja tärkein edelläkävijä suojaavien nanopinnoitemateriaalien valmistamisessa Euroopassa ja Turkissa. Artekya kehittää tehokkaita ja innovatiivisia tuotteita kotitalouskäyttöön Nasiol-tuotemerkillä. Tuotteet perustuvat ”Smart Silis -teknologiaan”, jossa yhdistyvät raaka-aineiden taloudellisempi kuluttaminen, ympäristövaikutusten pienentäminen ja suorituskyvyn parantaminen.

Älykkään silis-teknologian avulla voidaan muodostaa helposti puhdistettava, vedeltä, öljyltä, kemikaaleilta ja UV-säteilyiltä suojaava pinta, joka pidentää tuotteen ikää ja ennaltaehkäisee sen kulumista. Helposti levitettävät pinnoitteet suojaavat pintoja ja antavat niille uusia ominaisuuksia väriä, tekstuuria tai hengittävyyttä muuttamatta.

Käyttökohteita Nasiol-pinnoitteille on rajattomasti, ja niitä käytetäänkin mitä moninaisimmilla aloilla tekstiiliteollisuudesta autoteollisuuteen: maalatut pinnat, lasi, keramiikka, kankaat, metalli, puu, muovi, mineraalipinnat.

Suojaavien nanopinnoitteiden keskeiset ominaisuudet

Itsestään puhdistuva: pinnat pysyvät puhtaina, joten huoltoon käytettävää aikaa ja resursseja säästyy. Nanopinnoite tekee esimerkiksi maalipinnasta helposti puhdistettavan ja tahriintumattoman.

Korroosionkesto: korroosiolla on nanopinnoitettuihin pintoihin mitätön näkyvä vaikutus tai ei mitään vaikutusta, ja suojaus kestää pitkään.

Vaikeasti naarmuuntuva: nanopinnoite on erittäin kova, joten se sopii ihanteellisesti aroille pinnoille kuten auton maalipinnalle, silmälaseille sekä terveydenhuollossa ja tieteellisessä tutkimuksessa käytetyille instrumenteille.

Vedenhylkivyys: varmistaa läpinäkyvillä pinnoilla hyvän näkyvyyden ja turvallisuuden. Suojaa myös veden haittavaikutuksille alttiita pintoja kuten tekstiilejä, puuta, muovia, maalia ja metallia.

UV-suojaus: nanopartikkelit suodattavat tehokkaasti haitallisilta UV-säteiltä, eli tuotteet antavat suojan auringon valon aiheuttamia vaurioita vastaan.

Mikä on Nasiol-nanopinnoite?

Nasiol-nanopinnoite koostuu nanotekniikalla valmistetuista nanometrin mittakaavassa olevista rakenteista. Yksi nanometri (nm) on miljoonasosa millimetristä. Yksittäisen hiuksen paksuus on noin 80 000 nanometriä ja Nasiol-nanopinnoitteen lopullinen paksuus tuotteesta ja käyttökohteesta riippuen 50 – 1000 nanometriä. Kaikki Nasiol-tuotteet ovat nestemäisiä ja joko suihkutettavia tai levitystyynyillä applikoitavia.

TUOTTEET

AUTOT JA KULKUNEUVOT

HENKILÖKOHTAISET TAVARAT

KODIN PINNAT

VENEET

TEOLLISET KOHTEET