Buff and Shine on johtava kiillotuslaikkojen, tallojen, mikrokuitutuotteiden ja monien muiden autonpuhdistus- ja kiillotustuotteiden valmistaja. Yli 20 vuoden historia innovatiivisten puhdistus- ja auton kiillotustuotteiden toimittajana sekä Buff and Shinen laaduntarkastusohjeet varmistavat kestävyyden ja erittäin korkean laadun.

Buff and Shine ylittää ammattikäyttöön tarkoitettujen autonkiillotus- ja puhdistustuotteiden tarpeet:

Itsekeskittävällä ratkaisulla parempiin tuloksiin ja mielettömään käyttömukavuuteen. Patentoitu KESKITYSRENGAS ratkaisu on yksi merkittävistä Buff and Shine laikkojen vahvuuksista. Itsekeskittävän ratkaisun löytäminen on ollut laikanvalmistajien monien ideoiden ja innovaatioiden tavoitteena jo pitkään. Tulokset ovat olleet vaihtelevia – tähän asti. Ratkaisu on löytynyt ja sen edut ovat selkeät: pysyvä keskitys takaa vähemmän väsyttävän, värinättömän kiillotuksen ja paremman tuloksen.

Miksi ja milloin valita Buff and Shinen villalaikat? On olemassa sekä villalaikkoja että sekoitelaikkoja, jotka on valmistettu villasta sekä synteettisistä materiaaleista. Riippuen käyttötarkoituksesta, villa voidaan kehrätä erilaisiksi langoiksi, ja jotkut niistä ovat kierrettyjä jotkut eivät. Esimerkiksi, jos haluat aggressiivisen erittäin voimakkaasti leikkaavan laikan, suosittelemme 100 %:sti kierretystä villalangasta valmistettu laikkaa. Toisaalta, jos käytä laikkaa viimeistelyyn tai ei niin aggressiiviseen kiillotukseen, Buff and Shinelta löytyy hyviä vaihtoehtoja kiertämättömistä langoista tai sekoitelangoista.

Kiillotuslaikat voidaan valmistaa tiettyyn käyttötarkoitukseen tai monikäyttöisiksi. Buff and Shinen lähestymistapa on yksinkertaistaa työstöprosessi: Suosituksena on työskentely erilaisten autonhoitokemikaalien kanssa eri työstövaiheissa.

Yksi asia on varma: villa on tulossa suositummaksi sitä mukaa, kun maalien tulee sisältää enemmän kiintoaineita ja vähemmän liuottimia. Villa on yksinkertaisesti nopeampi raaka-aine verrattuna vaahtolaikkoihin, sillä se leikkaa nopeammin.

Vaahtolaikoilla on toki myös merkittävä tehtävä kiillotuksessa, ja niitä pidetään käytännöllisimpänä viimeistelyssä. Peukalosääntönä on aloittaa villalaikalla ja viimeistellä vaahtolaikalla.

Miksi valita Buff and Shinen vohvelipintaiset laikat?
• Valmistusmateriaalissa on erityinen vaahtorakenne
• Onteloidusta vaahtomuovista valmistettu tausta pienentää tallan kosketusta maalattuihin pintoihin
• Vohvelipintarakenne pitää laikan viileämpänä ja vähentää tarttumista

Buff and Shinen keskitysrengaskiinnityksen edut mainittiinkin jo aikaisemmin. Keskittämisen lisäksi laikan etupuoli on muotoiltu kuusikulmaiseksi ja talla on tehty joustavaksi. Tämä mahdollistaa pyörivän ja satunnaisella kiertoradalla pyörivän kiillotuksen. Kuusikulmainen etupuoli auttaa kiillotusaineen tasaisessa leviämisessä, vähentäen tarttumista ja lämmön muodostumista samalla kun talla pienentää laikan jäykkyyttä. Jokaisella värjätyllä vaahtolaikalla on mitoitettu solurakenne eri leikkaavuus- tai viimeistelytasoille. Yhdessä suosimasi kiillotusaineen kanssa tämä on ylivoimainen kiillotusratkaisu.

Naarmujen poisto, kiillotus ja viimeistely yhdellä Buff and Shine -mikrokuitulaikalla. Buff and Shinen Uro-kuitulaikat on suunniteltu maksimoimaan jo entuudestaan hyväksi tunnettu mikrokuitulaikkojen kiillotuspotentiaali. Laikoissa on 25 % perinteisiä mikrokuitulaikkoja alhaisempi materiaalikerrostus. Tämän lisäksi Buff and Shinen Uro-kuitulaikat on valmistettu kahdesta eri mikrokuitulaadusta. Nämä kaksi ennennäkemätöntä ominaisuutta mahdollistavat leikkaamisen, kiillotuksen ja viimeistelyn yhdellä laikalla.

Valkoiset ja mustat mikrokuidut tekevät Buff and Shinen Uro-kuitulaikoista hyvännäköiset, mutta laikat ovat paljon muutakin kuin ulkonäöltään houkuttelevat. Sekoitetuilla leikkaavilla kuiduilla ja kiillottavilla kuiduilla on nyt mahdollista poistaa pienet ja keskisyvät naarmut ja pyörteet, kiillottaa ja viimeistellä korkeaan kiiltoon – kaikki tämä samalla laikalla. Toki, tarvitset puhtaan laikan jokaiseen työvaiheeseen.

 • 32,90 

  Taipuisa talla vähentää virheiden mahdollisuutta – huipputulokseen ja mielettömään käyttömukavuuteen yhdessä Buff and Shinen laikoilla

   

 • 33,90 

  Taipuisa talla vähentää virheiden mahdollisuutta – huipputulokseen ja mielettömään käyttömukavuuteen yhdessä Buff and Shinen laikoilla

   

 • 35,90 

  Taipuisa talla vähentää virheiden mahdollisuutta – huipputulokseen ja mielettömään käyttömukavuuteen yhdessä Buff and Shinen laikoilla

   

 • 14,90 

  Sama Uro-Fiber monipuolisuus, vielä paremmat viimeistelymahdollisuudet!

   

 • 9,50 
 • 14,90 

  Erittäin imukykyinen suuri pesutyyny ajoneuvojen pesuun.

   

 • 19,90 

  Voimakkaasti leikkaava kiillotuslaikka. Patentoitu itsekeskittävä kiinnitysratkaisu värinättömään kiillotukseen ja parhaimpaan lopputulokseen.

   

 • 29,90 

  Sinulle, joka pidät 2-puolisesta, ulottuvasta voimakkaasti leikkaavasta ja nopeasta kiillotuslaikasta.

   

 • 19,90 

  Keskileikkaava vohvelipintainen kiillotuslaikka rotarylle. Patentoitu itsekeskittävä kiinnitysratkaisu värinättömään kiillotukseen.

 • 19,90 

  Keskileikkaava kiillotuslaikka. Patentoitu itsekeskittävä kiinnitysratkaisu värinättömään kiillotukseen ja parhaimpaan lopputulokseen.

 • 19,90 

  Leikkaava kiillotuslaikka. Patentoitu itsekeskittävä kiinnitysratkaisu värinättömään kiillotukseen ja parhaimpaan lopputulokseen.

   

 • 19,90 

  Viimeistelevä vohvelipintainen kiillotuslaikka rotarylle. Patentoitu itsekeskittävä kiinnitysratkaisu värinättömään kiillotukseen.

 • 25,00 

  Puhdistussavi poistaa pinnalta pien, pihkan, rautahiukkaset, itikat…helposti ja hellävaraisesti.

   

 • 25,00 

  Puhdistussavi poistaa pinnalta pien, pihkan, rautahiukkaset, itikat…helposti ja hellävaraisesti.

   

 • 65,90 

  5kpl tarkalleen valittua kiillotuslaikkaa samassa paketissa, muuta et tarvitse! Täydellinen kiillotuslaikkasetti täynnä laatua, kestävyyttä, tehoa ja käyttömukavuutta.

 • 73,90 

  5kpl tarkalleen valittua kiillotuslaikkaa samassa paketissa, muuta et tarvitse! Täydellinen kiillotuslaikkasetti täynnä laatua, kestävyyttä, tehoa ja käyttömukavuutta.

End of content

End of content

Helppoa ostamista

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä PayTrailin kautta. Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

 • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley ja Jousto
 • Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
 • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto
 • Tarjoamme sopimusasiakkaille laskutusmahdollisuuden 14pv netto maksuehdolla. Uusille yrityksille ja asiakassuhteen alussa, pidämme oikeuden vaatia etukäteen maksua, ennen kuin avaamme laskutussopimuksen. Siihen asti kaikki edellä mainitut maksutavat ovat käytössä.

Toimitukset jopa 1 vuorokaudessa

Verkkokaupassamme ovat valittavana seuraavat toimitustavat (Hinnat alkaen €, ALV24%):

 • Matkahuolto Lähellä-paketti 6,90€
 • Matkahuolto Jakopaketti 12,90€
 • Matkahuolto Kotijakelu 14,90€
 • Nouto Postista tai pakettiautomaatista 7,90€
 • Postin kotiinkuljetus 14,90€
 • Nouto varastoltamme Liedosta 0,00€
 • Verkkokaupassamme on monia VAK-luokiteltuja tuotteita. Näitä tuotteita emme voi lähettää Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin. VAK- tuotteita lähetämme suoraan toimitusosoitteeseen tai tuotteet voi noutaa varastoltamme.

Yli 250€ tilaukset toimituskuluitta

Kunkin tuotteen toimituskulut ovat nähtävissä tilausta tehtäessä.

Jos tuotteella on muusta tuoteryhmästä poikkeavat toimituskulut tai -tavat, lopulliset toimituskulut määräytyvät ostoskorissa.

Yli 250€ (kokonaispaino < 30kg, kokonaisleveys < 60cm, kokonaispituus < 60cm ja kokonaiskorkeus < 120cm) tilaukset toimitamme toimituskuluitta toimitustavalla Matkahuolto Lähellä-paketti.

Poikkeuksena suurikokoiset tuotteet, joita ei voida toimittaa Lähellä-paketteina. Ne toimitetaan perille tilaajan antamaan osoitteeseen edullisimmalla mahdollisella toimitustavalla.