1. YLEISET EHDOT

Verkkokauppa on Coverit Oy:n (2751332-4) ylläpitämä. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Coverit Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Coverit Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia ja hyväksyttyjä sopimusehtoja, jotka ilmenevät Coverit Oy:n verkkosivujen Tilaus- ja toimitusehdot-sivulla. Coverit Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisia esteitä ovat ennalta-arvaamattomat seikat tai olosuhteet, joihin Coverit Oy ei toiminnallaan voi vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa. Coverit Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ensi tilassa tällaisista esteistä.

2. ASIAKAS

Coverit Oy myy tuotteita täysi-ikäisille kuluttajille sekä yrityksille, kunnille, valtiolle, yhteisöille ja yhdistyksille. Coverit Oy:n verkkokaupassa noudatetaan kuluttajasuojalain 6. luvun (30.12.2013/1211) kotimyyntiä ja etämyyntiä.

Asiakkaan on tilausta tehdessään velvoitettu luovuttamaan sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten. Coverit Oy antaa Toimitusaika-arviot Coverit Oy:n varastotilanteen ja päämiesten antaminen tilausaika-ja toimitusaika-arvioiden perusteella. Coverit Oy ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta on velvollinen ilmoittamaan näistä asiakkaalle ensi tilassa.

3. TIETOSUOJA

Coverit Oy tallentaa asiakkaidensa tiedot ylläpitämäänsä asiakasrekisteriin, jonka tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen. Coverit Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Asiakkaamme voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin olemalla yhteydessä Coverit Oy:hyn. Coveritoy.com-verkkosivustolla käytetään evästeitä. Näillä nopeutetaan ja saadaan asiointi paremmaksi  ja niitä voidaan käyttää lisäksi tarjousten ja mm. tuotesuositusten tarjoamiseen. Asiakas voi kieltää evästeiden käytön muuttamalla asetuksia omasta verkkoselaimestaan.

4. HINNAT, TAKUU JA TUOTTEET

Coverit Oy:n verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tuotteiden takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Tuotehintoja ja toimitushintoja päivitetään säännöllisin väliajoin Coverit Oy:n verkkokaupassa. Coverit Oy varaa oikeuden myös teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Kunkin tuotteen toimituskulut ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Jos tuotteella on muusta tuoteryhmästä poikkeavat toimituskulut tai -tavat, lopulliset toimituskulut määräytyvät ostoskorissa. Yli 250€ (kokonaispaino < 30kg, kokonaisleveys < 60cm, kokonaispituus < 60cm ja kokonaiskorkeus < 120cm) tilaukset toimitamme toimituskuluitta toimitustavalla Matkahuolto Lähellä-paketti. Poikkeuksena suurikokoiset tuotteet, joita ei voida toimittaa Lähellä-paketteina. Ne toimitetaan perille tilaajan antamaan osoitteeseen edullisimmalla mahdollisella toimitustavalla.

Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen. Coverit Oy jälkitoimittaa tuotteet veloituksetta. Coverit Oy varaa oikeuden toimittaa tarjoustuotteita 1 kpl/asiakas. Coverit Oy varaa myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan), tai jos tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla (tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa). Halutessanne lisätietoja Coverit Oy:n verkkokaupan toimitusehdoista, voitte vapaasti olla yhteydessä Coverit Oy:hyn (info@coveritoy.com). Coverit Oy varaa oikeuden olla toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille.

5. TOIMITUSTAVAT

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan noutopisteeseen arviolta 1–3 arkivuorokauden kuluessa.

MATKAHUOLLON JAKOPAKETTI kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä. Jakopakettiin kuuluu lähetysseuranta. Jakopaketti soveltuu parhaiten yrityksille ja jaosta ei ilmoiteta erikseen, vaan jakelu hoidetaan klo 8–16 välisenä aikana.

 • Enimmäispaino 35 kg
 • Enimmäisympärysmitta (pituus + leveys + korkeus) on 360 cm. 
 • Maksimi pituus 240 cm.
 • Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella. Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

MATKAHUOLTO KOTIJAKELUPAKETTI kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa.

 • Enimmäispaino 35 kg
 • Enimmäisympärysmitta (pituus + leveys + korkeus) on 360 cm. 
 • Maksimi pituus 240 cm.
 • Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Kotijakelu-lähetykselle kuuluu lähetysseuranta. Kotijakelusta ollaan yhteydessä vastaanottajaan tekstiviestillä ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän sovitun mukaan seuraavana arkipäivänä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle lähettäjän kustannuksella. Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

NOUTO POSTISTA TAI PAKETTIAUTOMAATISTA. Suomen kattavin noutopisteverkosto takaa Postipakettien nopeat ja sujuvat toimitukset. 85 % suomalaisista asuu alle kilometrin etäisyydellä lähimmästä pakettiautomaatista tai postista. Toimitetaan pääsääntöisesti 1-3 arkivuorokauden sisällä.

 • Vähimmäismitta 15 x 15 x 1 cm, 100g.
 • Sivujen enimmäismitat 100 x 60 x 60 cm, Pisin sivu ja ympärysmitta yhteensä 300 cm, Paino 25 kg

POSTI KOTIPAKETTI toimitetaan kotiovellesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Uudistunut toimitusajan valintamahdollisuus on käytössä suurimmissa kaupungeissa. Aluehinnoittelumallin ansiosta toimitamme Kotipaketit edullisemmin kaupunkialueilla.

 • Vähimmäismitta 15 x 15 x 1 cm, 100g
 • Enimmäismitta 100 x 60 x 60 cm, 25 kg
 • Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja sopii jakeluajan.
 • Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja voit valita sinulle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2-4 tunnin tarkkuudella.
 • Toimitus ilman lähikontaktia esim. korona-aikana: Kuljettaja asettaa lähetyksen oven eteen ja soittaa ovikelloa. Hän odottaa muutaman metrin päässä, kunnes vastaanotat lähetyksen.

Verkkokaupassamme ovat valittavana seuraavat toimitustavat (Hinnat alkaen €, ALV24%):

 • Matkahuolto Lähellä-paketti 6,90€
 • Matkahuolto Jakopaketti 12,90€
 • Matkahuolto Kotijakelu 14,90€
 • Nouto Postista tai pakettiautomaatista 7,90€
 • Postin kotiinkuljetus 14,90€
 • Nouto varastoltamme Liedosta 0,00€

VAK ja LQ tuotteiden lähettäminen ja vastaanottaminen

Verkkokaupassamme on monia VAK-luokiteltuja tuotteita (yli 5L/5kg). Näitä tuotteita emme voi lähettää Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin. VAK- tuotteita lähetämme ainoastaan suoraan sopimusasiakkaidemme toimitusosoitteeseen tai tuotteet voi noutaa varastoltamme.


Pieniä määriä vaarallista ainetta (LQ, limited quantity) lähetyksiä voi lähettää noutopisteisiin noudettavaksi.

7. TOIMITUSAIKA

Tilauksen normaali toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, kestää toimitus normaalisti 7-14 arkipäivää. Mikäli tilattua tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Tilaus pyritään lähettämään kerralla mutta poikkeustapauksissa tuotteet saatetaan toimittaa useammassa erässä.

8. MAKSUTAVAT

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä PayTrailin kautta.
Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

 • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley ja Jousto
 • Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express
 • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto

Lasku – vain sopimusasiakkaille

Tarjoamme sopimusasiakkaille laskutusmahdollisuuden 14pv netto maksuehdolla. Uusille yrityksille ja asiakassuhteen alussa, pidämme oikeuden vaatia etukäteen maksua, ennen kuin avaamme laskutussopimuksen. Siihen asti kaikki edellä mainitut maksutavat ovat käytössä.

9. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Ilmoita meille aina sähköpostitse (info@coveritoy.com), mikäli sinulla on tarve palauttaa tai vaihtaa joko osa tai koko tilauksesi. Sinulla siihen Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus 14 vrk:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme sinulle ohjeet palautuksen tekemiseksi tapauskohtaisesti. Palautusoikeus koskee vain avaamattomassa alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, ehjiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on maksuton.

Noutamatta jätettyjen ja Coverit Oy:lle palautuvien tuotteiden osalta pidätämme oikeuden periä toimitus- ja palautuskulut.

10. REKLAMAATIOT

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee Postissa tai Matkahuollossa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ole tämän jälkeen yhteydessä Coverit Oy:hyn (info@coveritoy.com).

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassasi tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, Coverit Oy vastaa tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa / tilauksessa ota välittömästi yhteys Coverit Oy:hyn (info@coveritoy.com).

11. RIITA-ASIAT

Riita-asiat pyrimme ratkaisemaan aina asiakkaan eduksi. Mikäli yhteisymmärrykseen ei kuitenkaan päästä, noudatamme Kuluttajariitalautakunnan suosituksia. Lisätietoja Kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilla.