BigBoi Blowr Mini – Vac Lisälaite

49,00 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

BIGBOI BLOWR MINI VAC LISÄLAITE PUHALTIMEN MUUNTAMISEKSI PÖLYPUSSITTOMAKSI IMURIKSI

BigBoi Blowr Vac -lisälaite on täydellinen lisä puhaltimeen Mini. Nostamme BigBoi-kokemuksesi seuraavalle tasolle tällä 2:1-yhdistelmällä. Sinulla on nyt kyky ilmakuivata auton ulkopinta ja imuroida sisäpuoli!

BigBoi Mini -vahvan 4 hevosvoiman moottorin avulla se on valmistettu tuottamaan erinomainen kuivauskyky ja NYT voimakas tyhjiö, jonka avulla voit puhdistaa auton sisäosat. Tämä tekee Ministä täydellisen työkalun autoharrastajalle tai ammattilaiselle, joka haluaa pienen, mutta kevyen ja kätevän 2:1-ratkaisun.

Suunniteltu pysymään tiukasti, kun se kiinnitetään ensimmäistä kertaa. Helppo kierretty pussiton järjestelmä on helppo tyhjentää roskista imuroinnin päätyttyä. Kierrä vain limen värinen kotelo irti, ravista roskat pois ja kierrä kotelo takaisin pesälevylle – niin yksinkertaista!!!

Pikavinkki – Vaihdoimme tyhjiöletkun tarkoituksella mustaksi, jotta et sekoita letkuja. Emme halua sinun puhaltavan kaikki roskia takaisin maalipinnalle, joten varmista, että mustaa letkua käytetään vain imurointiin ja limen väristä letkua puhallusletkuna.

Käytön jälkeen suosittelemme tyhjentämään roskakotelon, pyyhkimään sen puhtaaksi puhtaalla pyyhkeellä, korvaamaan suodattimen mukana toimitetulla varasuodattimella ja pesemään nykyisen suodattimen niin, että se on valmis seuraavalle tyhjiöjaksolle. Tämä on paras tapa saada lopullinen suorituskyky tyhjiöstä ja puhaltimesta joka kerta. Kun olet valmis, aseta letkusuojus takaisin letkun takaosaan, jotta tyhjiön lukitusjärjestelmä olisi turvallinen.

TOIMITUSSISÄLTÖ:

  • Vac-lisälaite
  • 3 metrin musta laatuletku
  • 3 suulaketta
  • 2 suodatinta

BigBoi puhaltimien ESITTELYVIDEO:

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BigBoi Blowr Mini – Vac Lisälaite”