Nasiol

Nasiol GlassCoat Marine – Nanopinnoite veneen lasipinnoille sade- ja roiskesuojaksi (50ml)

Veneen lasipintojen sade- ja roiskevesisuoja. Nanopinnoite parantaa näkyvyyttä sateella, suojaa pintaa ja tekee siitä helposti puhdistettavan.

 

24,90 

Vain 10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sertifikaatit

Kuvaus

Nasiol GlassCOAT Marine NANOPINNOITE – Vettähylkivän pinnan veneen lasipinnoille muodostava sumute

 • GlassCoat Marine käsittely suojaa veneesi lasipintoja luonnonvoimilta!
 • Parantaa turvallisuutta sateella, koska veneen ikkunat pysyvät aina kirkkaina. Ei enää näkyvyyttä heikentäviä suolavesitahroja.
 • Vesipisarat valuvat pois jättämättä ikkunoihin jälkiä.
 • Parantaa olennaisesti näkyvyyttä – siitä tulee parempi kuin uutena. Tämä vedenkestäviä vahoja parempi nanopinnoite on nanotekniikkaa parhaimmillaan!
 • Veneesi lasipinnat pysyvät kiiltävinä, uuden näköisinä ja helposti puhdistettavina.
 • UV-suojaus ja tahrojen esto – valumien aiheuttamat ruostetahrat, happosade, linnunjätökset – suojaus on aina torjuntavalmiina..
 • Toimii kaikissa ikkunoissa ja peileissä – veneesi kohdissa, jotka ovat kaikkein hankalimpia pitää puhtaina. Tästä lähtien ne pysyvät puhtaina itsestään!

KÄYTTÖKOHTEET

Veneiden peili- ja lasipinnat. Älä käytä tuotetta tekstiilileihin, muovipintoihin, ikkunatiivisteisiin, maali- tai metallipinnoille.

KÄYTTÖOHJE

Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi, varmista että pinnoitustilan lämpötila ja ilmankosteus ovat mahdollisimman lähellä suositusarvoja (+5˚C ~ + 30˚C / 50% suhteellinen ilmankosteus, RH). Vältä pinnoituksen aikana pinnoitteen altistamista suoralle auringonvalolle ja pinnoita ainoastaan viileitä pintoja. Pinnan tulee olla pölytön, liaton ja kuiva. Puhdista pinta Nasiol Clean:llä poistaaksesi kaikki kontaminaatiojäämät ja kuivaa pinta nukkaantumattomalla mikrokuituliinalla ennen pinnoitteen levitystä.

Käytä nitriilikumikäsineitä pinnoitustyössä. Tuotteen menekki on noin 5 mL/m². Sumuta kerrallaan noin yhden neliömetrin kokoinen alue (noin 20 suihkausta) ja pyyhi välittömästi Nasiol puuvillaliinalla, kunnes pinta on kuiva ja virheetön. Älä työstä kerralla 1 m² suurempaa aluetta. Pidä pinnoitetut pinnat suojassa suoralta auringonvalolta, likaantumiselta ja vedeltä 24 tunnin ajan. Käännä käytön jälkeen pullo ylösalaisin ja sumuta kunnes sumutin on tyhjä.

Tarkemmat tekniset tiedot TUOTETIEDOT kansiosta!

KESTO

 • 2-5 veneilykautta
 • 80.000 pyyhkijän pyyhkäisyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nasiol GlassCoat Marine – Nanopinnoite veneen lasipinnoille sade- ja roiskesuojaksi (50ml)”

Saatat myös pitää…

 • 2,90 

  Pyyhintäliinaa käytetään Homeshine, GlassCoat ja Glasshield nanopinnoitteiden pyyhkimiseen lasipinnoilta.

 • Nasiol MetalGuard
  39,90 

  Nasiol MetalGuard on yksikomponenttinen ruosteen- ja korroosionkestävä nanopinnoite, joka suojaa veneen vedenalaiset ja veden yläpuoliset osat ankarilta olosuhteilta. Se antaa veneiden metalliosille erinomaisen ja pitkäaikaisen nanosuojan korroosiota ja suolaveden aiheuttamia vaurioita vastaan.

   

 • 5,90 

  Korkealaatuinen, nukkaantumaton mikrokuituliina ilman naarmuttavaa reunaommelta.

   

 • 18,90 

  Puhdistusaine kovien pintojen puhdistukseen ennen nanopinnoitteilla käsittelemistä.