Nasiol

Nasiol MetalCoat F2 Nano Ceramic Coating Spray – Nanopinnoite Auton Maalipinnalle (50ml)

Helposti asennettava nanopinnoite kulkuneuvojen maali- ja metallipinnoille.

54,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sertifikaatit

Kuvaus

Nasiol MetalCoat F2

HELPOSTI ASENNETTAVA NANOPINNOITE KULKUNEUVOJEN MAALI- JA METALLIPINNOILLE

Nasiol MetalCoat F2 (50ml) on helposti asennettava nanopinnoite, joka aikaansaa helpon puhdistettavuuden ja syvän kiillon. Se suojaa autoasi vedeltä, tahroilta ja UV-valolta vain yhdellä kerroksella. Noudata ohjeita ja katso käyttöohjevideo alta ennen tuotteen käyttöä.

KÄYTTÖKOHTEET

Nasiol MetalCoat F2 soveltuu ajoneuvon maalipintoihin, moottorin muovi- ja metalliosiin, ajovaloihin, takavaloihin ja vanteisiin. Ei saa käyttää tuoreisiin maalipintoihin (alle 3 kuukautta), heikkolaatuisiin maalipintoihin, lasiin, tekstiileihin ja renkaisiin.

KÄYTTÖOHJE

Varmista, että käyttökohteen lämpötila ja suhteellinen kosteus (RH) (+5˚C ~ + 30˚C / 50 % RH) ovat mahdollisimman lähellä suositeltuja olosuhteita tuotteen parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Vältä suoraa auringonvaloa levityksen aikana ja työskentele vain viileillä pinnoilla. Pese ajoneuvo huolellisesti. Tee tarvittaessa savestus. Suorita koneellinen kiillotus käyttämällä silikonittomia/vahattomia kiillotusaineita maalipinnan kunnon mukaan. Kun kiillotus on valmis, pese auto ja varmista, että kaikki levitysalueet ovat täysin kuivia ennen tuotteen käyttöä. Valmistele pinta käyttämällä Nasiol Clean -puhdistusainetta mahdollisten kiillotusainejäämien ja rasvojen/öljyjen poistamiseksi ja kuivaa nukkaamattomalla mikrokuituliinalla ennen tuotteen käyttöä.

Pue ennen tuotteen käyttöä pakkauksessa olevat nitriilikumikäsineet. Tuotteen menekki on 5-8 ml/m². Suihkuta yhdelle neliömetrille maksimissaan noin 20-30 kertaa MetalCoat F2-pullolla ja pyyhi välittömästi Nasiol-mikrokuituliinalla. Älä työstä kerralla yli 1 m² suuruisia alueita. Pidä pinnoitettu pinta suojassa suoralta auringonvalolta, pölyltä, vedeltä ja likaantumiselta 24 tunnin kovettumisjakson aikana.

Tarkemmat tuotetiedot löytyvät TUOTETIEDOT kansiosta!

TOIMITUSSISÄLTÖ

 • Nasiol MetalCoat F2 pullo
 • Mikrokuituliina
 • Sumutin
 • Nitriilikumikäsineet
 • Nasiol tarra

KÄYTTÖOHJE VIDEO:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nasiol MetalCoat F2 Nano Ceramic Coating Spray – Nanopinnoite Auton Maalipinnalle (50ml)”

Saatat myös pitää…

 • 18,90 

  Puhdistusaine kovien pintojen puhdistukseen ennen nanopinnoitteilla käsittelemistä.

   

 • 11,90 

  MIELLYTTÄVÄ UUDEN AUTON TUOKSU.

 • 14,90 

  MUOVI- JA KUMIPINTOJEN HOITOAINE.

 • 29,90 

  Pitkäkestoinen sadevettä hylkivä tuulilasipinnoite.