Q-wipes Graffiti Töhrynpoistoliina

Kätevät, nopeat, tehokkaat ja taloudelliset töhrynpoistoliinat liuottavat ja poistavat graffitit, spraymaalit, musteen jne. useimmilta pinnoilta.

19,90 

Varastossa

Kuvaus

Q-wipes Graffiti Töhrynpoistoliina

 

Q-wipes Graffiti yhdistää korkealaatuisen maalinpoistoaineen ja imukykyisen, hankaavan mutta naarmuttamattoman kuitukangasliinan. Graffitiliinat liuottavat ja poistavat graffitit, spraymaalit, musteen jne. Voidaan käyttää metallille, lasille, posliinille, kaakeleille, ruostumattomalle teräkselle, marmorille, laminaatille, alumiinille, betonille ja tiilelle sekä teollisille maalatuille pinnoille.

Kun käytät aiemmin maalatuille/käsitellyille pinnoille, testaa ensin piilossa olevalla pinnalla varmistaaksesi, ettei väri poistu graffitin mukana. Jotkin pinnat voivat myös olla herkkiä näille pyyhkeille. Pakkauksessa 40kpl puhdistusliinoja.

 • Puhdistus yhdessä vaiheessa
 • Yksinkertainen ja taloudellinen
 • Helppo ottaa mukaan

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Q-wipes Graffiti Töhrynpoistoliina”

Saatat myös pitää…

 • töhrynpoistaja
  30,00 

  Nopea ja tehokas graffitien poistaja useimpien maali- ja piirrosjälkien sekä tarraliimojen poistoon.

 • 35,90 
  Vand-X on käyttövalmis liuos töherrysten poistamiseen maalatuilta ja lähes kaikilta muilta pinnoilta. Tehokas, helppokäyttöinen ja nopea töherrysten poistoaine.
 • Q-wipes Graffiti Töhrynpoistoliina
  179,10 

  Kätevät, nopeat, tehokkaat ja taloudelliset töhrynpoistoliinat liuottavat ja poistavat graffitit, spraymaalit, musteen jne. useimmilta pinnoilta. 12kpl laatikko.