Romex

ROMPOX D1 Saumausaine (25kg ja 27,5kg)

Monitaituri, joka sopii erityisen hyvin monikulmaisten luonnonkivilaattojen saumaamiseen.

128,96 144,93 

Kuvaus

ROMPOX® – D1

MONITAITURI, JOKA SOPII ERITYISEN HYVIN MONIKULMAISTEN LUONNONKIVILAATTOJEN SAUMAAMISEEN

 

ROMEX saumausaineet on muokattu vastaamaan vaihteleviin vaatimuksiin, joten ne muodostavat täten pohjan vahvoille ja puhtaille kivetysten ja laatoitusten saumoille.

Hyväksi todettu 2-komponenttinen epoksihartsisaumausaine ROMPOX D1 on todellinen monitaituri. Hyvän virtauskapasiteettinsa ansiosta sitä voidaan käyttää saumojen leveyksiin 3 mm:stä alkaen. Virtauskapasiteettinsa ansiosta se soveltuu myös monikulmaisten laattojen saumaukseen, joissa on usein epätasaisia reunoja ja kartiomaisia saumoja ja joita on vaikea saumata. Sitä voidaan käyttää ajo- ja sisääntuloväylillä, sillä se kestää jopa 7,5 tonnin kuormitusta, ja se soveltuu vanhojen päällystettyjen kivipintojen korjaamiseen. Monikulmaisten laattojen ja luonnonkivilaattojen saumaus voidaan tehdä seisten.

Riippumatta kivetyksien ja laatoitusten sijainnista, voit aina olla varma puhtaasta lopputuloksesta ilman sementtijäämiä. Sinun ei enää tarvitse olla huolissasi pakkasvaurioista tai saumojen tyhjentymisistä, sillä kaikki tuotteet ovat pakkasen, suolauksen sekä lakaisukoneen kestäviä. Rikkaruohotkaan eivät tunkeudu saumojen läpi, joten sinulla on pysyvästi hyvännäköinen saumattu pinta. Jos arvostat esteettisesti hyvännäköistä lopputulosta, helppoa asennusta ja ympäristöystävällistä rakennustapaa – käytä tällöin ROMEX kivetysten ja laatoitusten saumausaineita.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset tarkempia neuvoja!

TUOTEOMINAISUUDET

  • keskiraskaan liikenteen kohteisiin (<7,5 tonnia)
  • sauman leveys vähintään 3mm
  • sauman syvyys vähintään 30mm
  • itsestään tiivistyvä
  • lievästi vettä läpäisevä
  • 2-komponenttinen epoksihartsi
  • vedellä emulgoituva
  • voidaan asentaa >0°C maaperän lämpötiloissa
  • värivaihtoehdot: neutraali, kivenharmaa ja basaltti
  • pakkauskoot: 27,5kg säkki, 12,5kg astia ja 25kg astia

KÄYTTÖ:

Tärkeää / Saumaushiekka: Käytä 0,1mm-0,8mm välillä olevaa raekokoa pestyä, kuivattua ja pölytöntä kvartsihiekkaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Palvelemme myös saumaushiekkojen testauksissa, soveltuvan saumaushiekan todentamiseksi.

1. Sekoitus

Kaada 25 kg saumaushiekkaa betonimyllyyn ja aloita sekoitus. Kaada D1 Saumausaine komponentit hitaasti joukkoon ja jatka sekoitusta 3 minuuttia.

 

2. Veden lisäys

Lisää vesi ja jatka sekoitusta ainakin 3 minuuttia.

 

3. Esikastelu

Esikastele saumattava alue. Huokoiset pinnat ja korkeat pintalämpötilat vaativat runsaampaa kastelua.

 

4. Levitys

Kaada sekoitettu saumauslaasti hyvin kostutetulle pinnalle ja työstä laasti varovasti saumoihin varrellisella muovi- tai kumilastalla. Saumauslaasti kaadetaan kolmeen tai neljään kohtaan työstöalueella, jotta laastin juoksevuus tulisi hyvin huomioiduksi.

 

5. Harjaa ylijäämä pois

Noin 10-15 minuutin kuluttua ylimääräinen laasti laatoituksen/kivetysten pinnalta harjataan varovasti pois karkealla isolla harjalla.

 

6. Viimeistelypuhdistus

Oikea hetki viimeistelevään harjaukseen on, kun valkoista tahnaa ei muodostu enää laatoituksen/kivetyksen pinnalle. Harjaus tulisi tehdä pehmeällä ja tiuhalla harjalla ja diagonaalisesti saumojen yli eikä saumojen suuntaisesti. Älä käytä ylijäämälaastia uudelleen.

 

7. Jälkitoimenpiteet

Tuore saumattu pinta tulee suojata sateelta seuraavat 12-24 tuntia. Sadesuoja ei saa olla suoraan kosketuksissa saumattuun pintaan riittävän ilmankierron varmistamiseksi.

Alkuvaiheessa, erittäin ohut kerros epoksihartsia jää kivetyksen pintaan ja korostaa kivetyksen väriä ja suojaa sitä likaantumiselta. Sääolosuhteiden vaikutus ja kulutus hävittävät tämän kalvon tietysti ajan myötä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROMPOX D1 Saumausaine (25kg ja 27,5kg)”