Romex

ROMPOX D2000 Saumausaine 27,5kg

Moderni kivetysten ja laatoitusten saumausaine.

141,86 156,18 

Kuvaus

ROMPOX® D2000 Tiekivetys Saumausaine

Käyttökohteet

ROMPOX® saumausaineet on muokattu vastaamaan vaihteleviin vaatimuksiin, joten ne muodostavat täten pohjan vahvoille ja puhtaille kivetysten ja laatoitusten saumoille.

ROMPOX® D2000, 2-komponenttinen tiekivetysten epoksihartsi saumausaine keskiraskaan ja raskaan liikenteen kuormituksille. Enää ei ole ongelma saumata puhtaasti ja pysyvästi laatoituksia venyttämättä budjettiasi. ROMEX® saumausaineet ovat todistetusti pitkäikäisiä koko tien leveydeltä. Kävelyalueiden laatat voidaan saumata yhtä hyvin kuin raskaasti liikennöidyt tiet ja kadut. Riippumatta laatoitusten tai kivetysten sijainnista, voit aina olla varma puhtaasta lopputuloksesta ilman sementtijäämiä. Sinun ei enää tarvitse olla huolissasi pakkasvaurioista tai saumojen tyhjentymisistä, sillä kaikki tuotteet ovat pakkasen, suolauksen sekä lakaisukoneen kestäviä. Rikkaruohotkaan eivät tunkeudu saumojen läpi, joten sinulla on pysyvästi hyvännäköinen saumattu pinta. Jos arvostat esteettisesti hyvännäköistä lopputulosta, helppoa asennusta ja ympäristöystävällistä rakennustapaa – käytä tällöin ROMEX® kivetysten ja laatoitusten saumausaineita. Ole yhteydessä, mikäli tarvitset tarkempia neuvoja!

TUOTEOMINAISUUDET

 • keskiraskaan ja raskaan liikenteen kohteisiin
 • sauman leveys vähintään 5mm
 • sauman syvyys vähintään 30mm (liikenne kuormituksissa 2/3 kiven korkeudesta)
 • itsestään tiivistyvä
 • lievästi vettä läpäisevä
 • 2-komponenttinen epoksihartsi
 • vedellä emulgoituva
 • voidaan asentaa tihkusateella
 • ei tarvetta työmaan peittämiseen tihkusateella
 • laatoitettu alue voidaan nopeasti avata liikenteelle
 • voidaan asentaa > 0°C maaperän lämpötiloissa

KÄYTTÖ:

1. Sekoitus

Kaada 25 kg saumaushiekkaa betonimyllyyn ja aloita sekoitus. Kaada D2000 saumausaine komponentit hitaasti joukkoon ja jatka sekoitusta 3 minuuttia.

 

2. Veden lisäys

Lisää vesi ja jatka sekoitusta ainakin 3 minuuttia.

3. Esikastelu

Esikastele saumattava alue. Huokoiset pinnat ja korkeat pintalämpötilat vaativat runsaampaa kastelua.

 

4. Levitys

Kaada sekoitettu saumauslaasti hyvin kostutetulle pinnalle ja työstä laasti varovasti saumoihin varrellisella muovi- tai kumilastalla. Saumauslaasti kaadetaan kolmeen tai neljään kohtaan työstöalueella, jotta laastin juoksevuus tulisi hyvin huomioiduksi.

 

5. Harjaa ylijäämä pois

Noin 10-15 minuutin kuluttua ylimääräinen laasti laatoituksen/kivetysten pinnalta harjataan varovasti pois karkealla isolla harjalla.

 

6. Viimeistelypuhdistus

Oikea hetki viimeistelevään harjaukseen on, kun valkoista tahnaa ei muodostu enää laatoituksen/kivetyksen pinnalle. Harjaus tulisi tehdä pehmeällä ja tiuhalla harjalla ja diagonaalisesti saumojen yli eikä saumojen suuntaisesti. Lopuksi, suihkuta varovasti kivetyksen pinta hienolla vesisuihkulla noin 25-30cm etäisyydeltä. Harjaa tämän jälkeen ylijäämä pois kostealla harjalla. Älä käytä ylijäämälaastia uudelleen.

 

7. Jälkitoimenpiteet

Sadesuojaus ei ole tarpeellista tihkusateella, mutta jos sade on jatkuvaa tai kovaa, tulee tuore saumattu pinta suojata sateelta seuraavat 6 tuntia. Sadesuoja ei saa olla suoraan kosketuksissa saumattuun pintaan riittävän ilmankierron varmistamiseksi.

Alkuvaiheessa, erittäin ohut kerros epoksihartsia jää kivetyksen pintaan ja korostaa kivetyksen väriä ja suojaa sitä likaantumiselta. Sääolosuhteiden vaikutus ja kulutus hävittävät tämän kalvon tietysti ajan myötä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROMPOX D2000 Saumausaine 27,5kg”