Romex

ROMPOX DRAIN Saumausaine 25kg

Läpäisevä kivetysten ja laatoitusten saumausmassa.

95,48 

Kuvaus

ROMPOX® – DRAIN

VETTÄLÄPÄISEVÄ SAUMAUSAINE

ROMEX saumausmassat on muokattu vastaamaan vaihteleviin vaatimuksiin, joten ne muodostavat täten pohjan vahvoille ja puhtaille kivetysten ja laatoitusten saumoille.

ROMPOX DRAIN on erittäin vettä läpäisevä hartsipohjainen 2-komponenttinen saumausaine. Tämä on ollut klassikkotuote siitä lähtien, kun se ensimmäisen kerran kehitettiin. ROMPOX DRAINia käytetään kaikkialla talon ympärillä, erityisesti ajoväylillä ja talon edessä olevilla parkkipaikoilla. Lähes kaikki luonnon- ja betonikivet sekä laatat voidaan saumata vähintään 5 mm:n saumojen leveydeltä ja näin suojata päällystetty kivipintasi pysyvästi rikkaruohojen kasvua vastaan. Kaksikomponenttisella epoksihartsi-saumausaineella tehdyn saumauksen jälkeisen alkuvaiheen aikana kivipinnalle jää ohut tekohartsikalvo, joka korostaa kivien väriä ja suojaa lialta. Tämä kalvo häviää ajan myötä pinnan sään ja kulutuksen vaikutuksesta.

Käyttämällä erittäin vettä läpäisevää saumausmassaa ROMPOX DRAINia voit tehdä osasi ympäristön hyväksi. Vahvistat pintojasi, polkujasi ja ajoteitäsi tiivistämättä niitä! Siksi monet kunnat esim. Saksassa tukevat ekologista pintojen vahvistamista myöntämällä avustuksia tai alennettuja salaojitusmaksuja.

Enää ei ole ongelma saumata puhtaasti ja pysyvästi kivetyksiä ja laatoituksia venyttämättä budjettiasi. ROMEX saumausmassat ovat todistetusti pitkäikäisiä koko tien leveydeltä. Kävelyalueiden laatat voidaan saumata yhtä hyvin kuin raskaasti liikennöidyt tiet ja kadut. Riippumatta kivetyksien ja laatoitusten sijainnista, voit aina olla varma puhtaasta lopputuloksesta ilman sementtijäämiä. Sinun ei enää tarvitse olla huolissasi pakkasvaurioista tai saumojen tyhjentymisistä, sillä kaikki tuotteet ovat pakkasen-, suolauksen sekä lakaisukoneen kestäviä. Tämän lisäksi rikkaruohot eivät tunkeudu saumojen läpi, joten sinulla on pysyvästi hyvännäköinen saumattu pinta. Jos arvostat esteettisesti hyvännäköistä lopputulosta, helppoa asennusta ja ympäristöystävällistä rakennustapaa – käytä tällöin ROMEX kivetysten ja laatoitusten saumausmassoja.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset tarkempia neuvoja!

TUOTEOMINAISUUDET

  • kevyen liikenteen kohteisiin
  • sauman leveys vähintään 5mm
  • sauman syvyys vähintään 30mm
  • itsestään tiivistyvä
  • hyvin vettä läpäisevä
  • 2-komponenttinen epoksihartsi
  • vedellä emulgoituva
  • voidaan asentaa > 0°C maaperän lämpötiloissa
  • värivaihtoehdot: neutraali, kivenharmaa ja basaltti
  • pakkauskoko: 25kg astia

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROMPOX DRAIN Saumausaine 25kg”