Rupes

RUPES Bigfoot seinäteline

RUPESin seinäteline on suunniteltu pitämään työkalut tukevasti ja turvallisesti, ja se auttaa pitämään ne näkyvillä ja käsillä.

44,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

RUPES BIGFOOT SEINÄTELINE KIILLOTUSKONEILLE

RUPESin seinäteline on suunniteltu ja valmistettu räätälöimään ja optimoimaan jokainen työpaikka. Se on välttämätön lisävaruste, jolla saat järjestäytyneemmän, toimivamman ja tehokkaamman työympäristön. Se on suunniteltu pitämään työkalut tukevasti ja turvallisesti, ja se auttaa pitämään ne näkyvillä ja käsillä.

Se sopii koko BigFoot-kiillotuskoneiden valikoimaan, mukaan lukien BigFoot Ibrid Nano, sekä RUPESin pneumaattisiin ja sähkökäyttöisiin hiomakoneisiin. Kevyestä muovista valmistettu uusi työkalunpidike voidaan ruuvata suoraan muuraukseen tai metalliin. Pyöristettyjen kulmiensa ja suojattujen reunojensa ansiosta se tarjoaa lisäsuojaa sekä työkalulle että käyttäjälle.

Työkalunpidin on varustettu erityisellä koukulla, joka tukee jopa 9 metrin pituisia sähköjohtoja, joten voit järjestää työpajasi helposti ja turvallisesti.


RUPES BIGFOOT TOOL HOLDER

Organising the workplace can improve efficiency, save time and reduce work-related stress.

The new Tool Holder by RUPES has been designed and produced to tailor and optimise every workplace. It is the essential accessory to get a more organised, functional and efficient work environment. Designed to hold the tools firmly and securely, it helps in keeping them visible and handy.

It is suitable for the complete range of BigFoot polishers, including BigFoot Ibrid Nano, and RUPES pneumatic and electric sanders. Lightweight plastic made, the new tool holder can be screwed directly to masonry or metal. Thanks to its rounded corners and protected edges, it provides an extra level of protection for both the tool and the user.

The new Tool Holder is equipped with a special hook, to support electrical cords up to 9 metres long, so you can easily and safely organise your workshop.

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUPES Bigfoot seinäteline”

Saatat myös pitää…

 • 9,90 

  Villalaikan puhdistin. Puhdistus pidentää kiillotuslaikan käyttöikää.

   

 • 17,90 

  Kiillotuslaikan puhdistusharja, jonka toisessa päässä on laikan irrotuskynsi. Harja pidentää laikan käyttöikää ja pitää laikat puhtaina ja tehokkaina.

   

 • Nanopinnoite metallien ruosteensuojaukseen. Ympäristöystävällinen ja myrkytön. REACH-asetusten mukainen. Ei sisällä PFOS/PFOA:ta.