Orapi

Orapi ORASOLV E – Emulgoiva teholiuotin 5L

Orasolv E on erittäin tehokas veteen emulgoituva liuotin. Tuote on kehitetty puhdistamaan likaisimpiakin osia. Liuottaa tehokkaasti useimmat öljyt, rasvat, vahan, tervan, bitumin, tiesuolan jne.

41,65 

Varastossa

Kuvaus

TUOTEKUVAUS

Orasolv E on erittäin tehokas veteen emulgoituva liuotin. Tuote on kehitetty puhdistamaan likaisimpiakin osia. Liuottaa tehokkaasti useimmat öljyt, rasvat, vahan, tervan, bitumin jne.

KÄYTTÖKOHTEET

Orasolv E puhdistaa raskaan polttoöljyn likaamat säiliöt, moottorit, koneet jne. Puhdistaa myös öljyn ja rasvojen likaamat lattiat mm. teollisuudessa, korjaamoilla, huoltoasemilla jne. Maalaustyökalujen, kuten pensseleiden puhdistamiseen ennen kuin maali on täysin kuivunut. Autojen moottoreiden ja osien pesuun. Piki-,rasva-ja tiesuolapiintymien poistamiseen. Liuottaa tehokkaasti tervaa.

KÄYTTÖOHJE

Voidaan levittää harjaamalla, suihkuttamalla tai upottamalla. Osat voidaan huuhdella vedellä. Anna aineen vaikuttaa, riippuen osien likaisuudesta. Huuhdo painevedellä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Lämpimän vedenkäyttö huuhdellessa tehostaa puhdistavaa vaikutusta.

TEKNISET TIEDOT

 • Väri: sininen
 • Tuoksu: mieto
 • Tiheys 20°C:ssa (ASTM D-4052): 0,850
 • Leimahduspiste (ASTM D-56): 40°

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orapi ORASOLV E – Emulgoiva teholiuotin 5L”

Saatat myös pitää…

 • Orapi ORASOLV E - Emulgoiva teholiuotin
  156,80 

  Orasolv E on erittäin tehokas veteen emulgoituva liuotin. Tuote on kehitetty puhdistamaan likaisimpiakin osia. Liuottaa tehokkaasti useimmat öljyt, rasvat, vahan, tervan, bitumin, tiesuolan jne. 4 x 5L kanisteri.

 • 12,00 

  Pien, tervan ja liimanpoistoon jopa märiltä pinnoilta.

 • 55,80 

  Nopea ja tehokas aine poistamaan pien, liiman, rasvan ja öljyn.