Orapi

Orapi ORASOLV 89 CLI – Emulgoiva teholiuotin 200L

Edistyksellinen, emulgoituva, lähes hajuton hiilivetyliuotin. Kaikki raaka-aineet ovat luonnostaan tai lopullisesti biohajoavia. Liuottaa täydellisesti rasvaisen lian. Puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti kaikenlaiset mekaaniset osat ja metallipinnat. Ei aiheuta metallipintojen hapettumista kuivuttuaan. Huuhtoutuu pois vedellä.

Alkuperäinen hinta oli: 1490,00 €.Nykyinen hinta on: 992,00 €.

Varastossa

Kuvaus

TUOTEKUVAUS

Edistyksellinen, emulgoituva, lähes hajuton hiilivetyliuotin. Kaikki raaka-aineet ovat luonnostaan tai lopullisesti biohajoavia. Liuottaa täydellisesti rasvaisen lian. Ei aiheuta metallipintojen hapettumista kuivuttuaan. Huuhtoutuu pois vedellä. Voidaan käyttää osienpesukoneissa.

KÄYTTÖKOHTEET

Puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti kaikenlaiset mekaaniset osat ja metallipinnat. Poistaa liuotinpohjaiset maalit siveltimistä ja muista maalaustarvikkeista. Puhdistaa rasvan, öljyn, polttoaineiden jne. likaamat lattiat. Sopii säiliöiden, putkien ,kuljetusajoneuvojen, asfalttikoneiden, moottorien, boilereiden jne. puhdistukseen öljystä, rasvasta, tervasta, noesta, asfaltista ja muusta vaikeasta liasta. Turbiinien ja kompressorien puhdistus (laimennetaan 90%vedellä).

KÄYTTÖOHJE

Voidaan käyttää sellaisenaan tai laimentaa vedellä 1:10-1:20. Levitetään pinnoille harjalla tai altaassa. Voidaan huuhtoa pois vedellä.

TEKNISET TIEDOT

 • Väri: sininen (vedellä laimennettuna maitomainen)
 • Tuoksu: lähes hajuton
 • pH: neutraali
 • Tiheys 20°C:ssa (ASTM D-4052): 0,850
 • Leimahduspiste (ASTM D-56): 40°

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orapi ORASOLV 89 CLI – Emulgoiva teholiuotin 200L”

Saatat myös pitää…

 • Orapi ORASOLV E - Emulgoiva teholiuotin
  41,65 

  Orasolv E on erittäin tehokas veteen emulgoituva liuotin. Tuote on kehitetty puhdistamaan likaisimpiakin osia. Liuottaa tehokkaasti useimmat öljyt, rasvat, vahan, tervan, bitumin, tiesuolan jne.

 • 12,00 

  Pien, tervan ja liimanpoistoon jopa märiltä pinnoilta.

 • 55,80 

  Nopea ja tehokas aine poistamaan pien, liiman, rasvan ja öljyn.