Coverit Oy

Coverit Oy on vuonna 2016 perustettu yritys, jonka perusfilosofiana on tarjota tuotteita ja ratkaisuja erilaisten materiaalien pintojen ja saumojen suojaamiseksi sekä lisäominaisuuksien tuomiseksi alkuperäiseen pintaan.

Toimintamme tärkeimpänä kulmakivenä ja kaiken lähtökohtana ovat asiakkaat. Ilman teitä meitä ei ole olemassa! Kehitämme tarjontaamme teidän tarpeitanne silmälläpitäen. Meidän perusperiaatteisiin kuuluvat rehellisyys ja avoimuus, joustavuus haasteellisissa tilanteissa, iloinen ja energinen ote asioihin sekä palvelualttius.

Asiakasyritysten kanssa haluamme olla kumppaneita – emme pelkästään toimittaja. Vain pitkäjänteisellä, tarmokkaalla, päättäväisellä ja avoimella yhteistyöllä pääsemme Kuuhun. Voittajia on tässä pelissä oltava kaksi – Te ja me!

Alkuvaiheessa yritys keskittyy nano-pinnoitteisiin, kivetysten ja laatoitusten sauma-aineisiin ja lattianpinnoitteisiin, joilla kaikilla on saavutettavissa merkittäviä alkuperäistä pintaa ja saumaa suojaavia ominaisuuksia.

Nano-pinnoitteilla on erittäin laaja käyttöalue. Niillä voidaan suojata muiden muassa autojen, veneiden ja muiden kulkuneuvojen pinnat, kodin tekstiilit ja kaakelit, puutarhakalusteet sekä henkilökohtaiset tavarat (kypärät, vaatteet ja kengät). Tarjontamme kattaa myös erilaiset teolliset kohteet, joihin meillä on tarjota bulkki-kokoiset tuotteet.

Kivetysten ja laatoitusten saumat täytetään vieläkin useinmiten saumaushiekalla tai betonilla. Saumaushiekan läpi kasvavat rikkaruohot – saumat tyhjentyvät varsinkin sateella ja puhdistettaessa laatoituksia sekä  täyttyvät tämän jälkeen roskista – tyhjentyneet saumat eivät pidä kiviä ruodussa ja kivetyksillä on epämukava kävellä varsinkin korkokengillä. Betonilla täytetyt saumat eivät läpäise vettä, pinnalla on rumia sementtijäämiä, pakkanen rikkoo usein saumat ja asennusajat (kuivuminen) ovat pitkiä. Näihin ongelmiin on ratkaisu!

Tuotantolaitosten lattiapinnat joutuvat kovalle koetukselle ja niiltä vaaditaan tapauskohtaisesti myös erityisominaisuuksia, kuten ESD-suojausta (staaattisen sähkön purkaus), liukuestettä, mekaanista ja kemiallista kestävyyttä sekä muita ominaisuuksia. ROMEX® teolliset lattiapinnat on tavallisesti tehty korkealaatuisista epoksihartseista tai polyuretaani-sideaineista sekä soveltuvista täyteaineista. Tämä menetelmä on osoittanut toimivuutensa miljoonissa neliömetreissä ja useissa eri käyttökohteissa.

Materiaalien pintojen ja saumojen suojaaminen ja lisäominaisuuksien tuominen mahdollistavat parhaimmillaan uusia käyttökohteita perinteisille materiaaleille, pitävät tuotteet alkuperäisen näköisinä, vähentävät ja helpottavat kunnossapidon tarvetta sekä yksinkertaisesti pitävät eri materiaalien pinnat pitkään alkuperäisen näköisinä ja mikä tärkeintä – säästävät rahaa pitkällä juoksulla.

Myymme ja markkinoimme yksinoikeudella Nasiol®-nanopinnoitteita Suomessa. Tuotteitamme myydään kuluttajille verkkokaupassamme sekä rakentuvan jälleenmyyntiverkoston kautta. Teolliset asiakkaat Coverit Oy hoitaa pääosin suoraan itse. Edustamme Suomessa myös ROMEX®AG:n saumaus-aineita ja lattiapinnoitteita.

Hyvä palaute toiminnastamme ovat tietysti saadut tilaukset, mutta kehittääksemme ja parantaaksemme toimintamme eri osa-alueita tarvitsemme Teidän palautetta. Palautetta on sekä negatiivista että positiivista. Liian usein se positiivinen palaute unohtuu molemmin puolin, jolloin riskinä on toiminnan kehittäminen pelkästään negatiivisen palautteen pohjalta – unohtaen ja jopa hiljalleen laiminlyöden ne hyvät asiat.

Olkaa rohkeasti yhteydessä; liittyivät ne asiat sitten tuotteisiimme, toimintaamme tai mahdollisiin yhteistyökuvioihin.

Kimmo Santamäki
Toimitusjohtaja

Translate »