Höyrypuhdistimet

Höyrypuhdistin on todellinen monitoimikone. Yksi laite kykenee suorittamaan lian irrottamisen höyryn avulla, huuhtelun, ja lopuksi kuivaavan imuroinnin. Imuroivan höyrypuhdistimen ansiosta työskentely on sujuvaa, eikä aikaa kulu turhaan välineiden vaihteluun.
Höyrypesurit pitävät sisällään kaikki normaalit painehuuhteluimurin ominaisuudet, ja näiden lisäksi höyryn aikaansaamat lisäedut. Kuuma höyry irrottaa tehokkaasti pinttyneenkin lian, ja tunkeutuu myös pieniin rakoihin ja nurkkauksiin. Höyrypesuri on muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tappamalla jopa 99,99% tavanomaisimmista bakteereista se auttaa pitämään kovassakin käytössä olevat tilat puhtaana ja hygieenisenä.

Korkealaatuisissa höyrypuhdistimissa on otettu huomioon työn jäljen vaatimukset, sekä kovan käytön aiheuttama kuormitus. Höyrypesurilla on mahdollista aikaansaada erittäin tehokas, jopa sairaalatason desinfiointi ja hajunpoisto, ja pesurit joissa on tunnistimella varustettu vesisäiliö voidaan täyttää ilman välijäähdytystä, jolloin pesuria voidaan käyttää jatkuvasti.

Clenin valikoimasta löydät vaativaankin käyttöön sopivan ja taatusti tehokkaan höyrypesurin!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Translate »