Orapi

Power 960 Bioteknologinen tehokas rasvanpoistaja 200L

Suorituskykyinen bioteknologinen rasvanpoistogeeli teollisuuskäyttöön. Tarkoitettu erityisesti raskaiden ylläpitotöiden ja teollisuuden kappaleiden puhdistukseen.

2350,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Power 960 Bioteknologinen tehokas rasvanpoistaja 200 L

Suorituskykyinen bioteknologinen rasvanpoistogeeli teollisuuskäyttöön. Tarkoitettu erityisesti raskaiden ylläpitotöiden ja teollisuuden kappaleiden puhdistukseen (kuljetusala, metallurgia, metsätalous, mekaniikka). Soveltuu myös elintarviketiloihin uunien, huuvien jne. puhdistukseen. Tarttuu helposti pystypinnoille ja vaikeapääsyisiin paikkoihin. Täyttää elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia materiaaleja koskevan lainsäädännön vaatimukset. Tässä käytössä huuhtelu juomavesilaatuisella vedellä on pakollista. Syövyttämätön, pinnoille hellävarainen aine, jolla on jatkuva puhdistusvaikutus biokoostumuksen ansiosta. Voimakkaasti tiivistetty, riittoisa tuote.

 

tekniset tiedot

Olomuoto Väritön neste
Tuoksu Hajuton
Tiheys  1,01 – 1,03
pH-arvo 11,0 – 12,0

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Power 960 Bioteknologinen tehokas rasvanpoistaja 200L”

Saatat myös pitää…

  • 270,00 
    Tehokas ja ympäristöystävällinen rasvanpoistaja teollisuuskäyttöön.
  • 231,00 
    Suorituskykyinen bioteknologinen rasvanpoistogeeli teollisuuskäyttöön. Tarkoitettu erityisesti raskaiden ylläpitotöiden ja teollisuuden kappaleiden puhdistukseen.
  • 330,00 
    Erityisen tehokas tiivistetty bioteknologinen rasvanpoistoaine irrottaa pinttyneet tahrat, puhdistaa ja poistaa rasvan nopeasti ja perusteellisesti kaikilta pinnoilta.