Pure:est

Pure:est P7 Keraaminen lasipinnoite

Patentoitu innovatiivinen uusi applikaattori, joka sisältää 2-komponenttisen kestävän tuulilasin nanopinnoitteen. Niks, naks ja komponentit sekoittuvat keskenään. Levitä tuulilasille, odota 10min ja pyyhi.

26,50 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

P7 Ceramic GLASS Protection

Keraaminen PINNOITE TUULILASILLE

Pure:est P7 on nanokeraaminen lasipinnoite, joka muuttaa lasipinnoitteiden pelin täysin, mm. patentoidun applikaattorin ansiosta. Näin voimme tarjota edistyksellisen kaksikomponenttisen tuotteen (kaksi ainetta sekoitetaan keskenään) pakkauksessa, jota kuka tahansa osaa käyttää. Uuden P7:n kesto on myös erinomainen , sillä sen turvallinen toimivuus on 1-2 vuotta, jopa tuulilasissa, jossa pyyhkimiä käytetään.

Ikkunoiden suojauksen tärkein etu on se, että pyyhkimiä ei tarvitse käyttää yli 70 km/h nopeuksissa, koska sadevesi pisaroituu pinnalle ja ”pyörii” pois pinnalta. Muita etuja ovat, että lasi on helpompi pitää puhtaana ja lasiin muodostuu vähemmän huurretta.

MIKSI?

 • Lisää liikenneturvallisuutta.
 • Pisaroi sadeveden, joka ”rullaa” pois tuulilasista yli 70 km/h nopeuksilla.
 • Ei tarvitse käyttää tulilasinpyyhkijöitä yli 70 km/h nopeuksilla.
 • Säästää tuulilasinpyyhkijöitä.
 • Kestää 1-2 vuotta.

KÄYTTÖOHJE

 1. Varmista, että auto on pesty, ja pyyhi ikkunat uudelleen Pureest IP -puhdistusaineella, joka on isopropanolipuhdistusaine. Ikkunoiden on oltava kuivat ennen P7:n levittämistä. On tärkeää, että et seiso ulkona sateessa, kun levität P7:ää.
 2. Paina keskellä olevaa painiketta molemmilla peukaloilla, jotta kaksi nestettä vapautuu. Ravista varovasti aineen sekoittamiseksi. Älä pidä applikaattoria ylösalaisin. HUOMIO: On tärkeää, että kuulet kaksi naksahdusta, kun painat painiketta. Jos et kuule kahta naksahdusta, vain toinen kahdesta komponentista on vapautunut. Jatka painamista pitämällä molemmat etusormesi pehmeää vasten ”purista molempiin suuntiin”.
 3. Aloita pinnoitteen levittäminen lasille. Levitä tuotetta pitkittäisin ja nopein liikkein. Varmista, että pinnoite jakautuu tasaisesti lasille. Jatka applikaattorin käyttöä samoilla liikkeillä levittääksesi ja työstäessäsi pinnoitetta, kunnes se muuttuu hilseilevästä ja sumeasta kohtuullisen kirkkaaksi (ei täysin läpinäkyväksi).
 4. Anna pinnoitteen kovettua 10 minuuttia.
 5. Pyyhi pinnoite puhtaalla, kuivalla liinalla, kunnes sameutta tai raitoja ei enää näy. Pinnan pitäisi olla täysin kirkas.
 6. Vältä kosketusta veden, lian tai pyyhkijänsulan kanssa 12 tunnin ajan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
 7. Nyt sinulla on upea ”vesiränni” lasin pinnalla!

Ja muista, kuten aina, suosittelemme käyttämään suojakäsineitä kaikessa kosketuksessa kemikaalien kanssa ja välttämään tuotteen käyttöä suorassa auringonvalossa.

PS. Muista, että kestävyys riippuu sääolosuhteista, puhdistustottumuksista ja siitä, kuinka usein autoa käytetään. Nämä kestoajat ovat Pohjoismaiden karut ilmasto-olosuhteet huomioon ottavat.

TUOTETIEDOT

 • Riittoisuus: Yksi P7 applikaattori riittää suuren auton tuulilasiin.
 • Tuoksu: Hajuton
 • Laimennus: Tätä tuotetta ei voi laimentaa vedellä.
 • Varastointi: Säilytä suojassa pakkaselta ja suoralta auringonpaahteelta.
 • Muuta: Mikään pure:est tuotteista ei sisällä PFAS-yhdisteitä (vahvasti fluoratut aineet).

TOIMITUSSISÄLTÖ

 • Levitin (applikaattori, joka sisältää 2-komponenttisen tuulilasipinnoitteen)
 • Paino: 55 g

KÄYTTÖOHJEVIDEO

 

UFI:YE00-V0K4-Y001-WDQP

TUOTTEEN VAARALAUSEKKEET / FAROANGIVELSER FÖR PRODUKTEN

FI: VAROITUS: Syttyvä neste ja höyry. Aiheuttaa vakavaa silmä-ärsytystä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Sisältää: Isopropanolia

SE: VARNING:Brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan orsaka andningsirritation. Kan framkalla dåsighet eller yrsel. Innehåller: Isopropanol

EN: WARNING:Flammable liquid and vapour. Causes serious eye irritation. May cause respiratory irritation. May cause drowsiness or dizziness. Contains: Isopropanol

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pure:est P7 Keraaminen lasipinnoite”

Saatat myös pitää…

 • 4,50 

  Korkealaatuinen 40cm x 40cm 350 g/m² mikrokuituliina kaikenlaiseen puhdistukseen. Saatavana useita eri värejä.

 • 14,50 

  IPAn avulla pääset eroon epäpuhtauksista ennen keraamisen suojan levittämistä.

 • 29,50 

  Nanoshampoo, joka jättää suojaavan hydrofobisen kalvon. Toimii myös pinnoitetun ajoneuvon lisäsuojana – Boostina!

 • 4,50 

  Korkealaatuinen 40cm x 40cm 350 g/m² mikrokuituliina kaikenlaiseen puhdistukseen. Saatavana useita eri värejä.