ROMPOX® D1 – Tiekivetysten Saumausaine

99.00 (ALV 24%)

LAAJALTI TODENNETTU SAUMAUSAINE KESKIRASKAAN LIIKENTEEN KIVETYKSILLE

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

ROMPOX® D1 Tiekivetysten Saumausaine

Käyttökohteet

ROMEX® saumausaineet on muokattu vastaamaan vaihteleviin vaatimuksiin, joten ne muodostavat täten pohjan vahvoille ja puhtaille kivetysten ja laatoitusten saumoille.

ROMPOX® D1, laajalti käytetty 2-komponenttinen epoksihartsi saumausaine keskiraskaan liikenteen kuormituksille. Enää ei ole ongelma saumata puhtaasti ja pysyvästi kivetyksiä ja laatoituksia venyttämättä budjettiasi. ROMEX® saumausaineet ovat todistetusti pitkäikäisiä koko tien leveydeltä. Kävelyalueiden laatat voidaan saumata yhtä hyvin kuin raskaasti liikennöidyt tiet ja kadut. Riippumatta kivetyksien ja laatoitusten sijainnista, voit aina olla varma puhtaasta lopputuloksesta ilman sementtijäämiä. Sinun ei enää tarvitse olla huolissasi pakkasvaurioista tai saumojen tyhjentymisistä, sillä kaikki tuotteet ovat pakkasen, suolauksen sekä lakaisukoneen kestäviä. Rikkaruohotkaan eivät tunkeudu saumojen läpi, joten sinulla on pysyvästi hyvännäköinen saumattu pinta. Jos arvostat esteettisesti hyvännäköistä lopputulosta, helppoa asennusta ja ympäristöystävällistä rakennustapaa – käytä tällöin ROMEX® kivetysten ja laatoitusten saumausaineita. Ole yhteydessä, mikäli tarvitset tarkempia neuvoja!

TUOTEOMINAISUUDET

  • keskiraskaan liikenteen kohteisiin
  • sauman leveys vähintään 3mm
  • sauman syvyys vähintään 30mm
  • itsestään tiivistyvä
  • lievästi vettä läpäisevä
  • 2-komponenttinen epoksihartsi
  • vedellä emulgoitava
  • voidaan asentaa >0°C maaperän lämpötiloissa

KÄYTTÖ:

Tärkeää / Saumaushiekka: Käytä 0,1mm-0,8mm välillä olevaa raekokoa pestyä, kuivattua ja pölytöntä kvartsihiekkaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Palvelemme myös saumaushiekkojen testauksissa, soveltuvan saumaushiekan todentamiseksi.

1. Sekoitus

Kaada 25 kg saumaushiekkaa betonimyllyyn ja aloita sekoitus. Kaada D1 Saumausaine komponentit hitaasti joukkoon ja jatka sekoitusta 3 minuuttia.

rompox-d1-pour-on

2. Veden lisäys

Lisää vesi ja jatka sekoitusta ainakin 3 minuuttia.

rompox-d1-work-in

3. Esikastelu

Esikastele saumattava alue. Huokoiset pinnat ja korkeat pintalämpötilat vaativat runsaampaa kastelua.

rompox-d1-pre-wet

4. Levitys

Kaada sekoitettu saumauslaasti hyvin kostutetulle pinnalle ja työstä laasti varovasti saumoihin varrellisella muovi- tai kumilastalla. Saumauslaasti kaadetaan kolmeen tai neljään kohtaan työstöalueella, jotta laastin juoksevuus tulisi hyvin huomioiduksi.

rompox-d1-more-water

5. Harjaa ylijäämä pois

Noin 10-15 minuutin kuluttua ylimääräinen laasti laatoituksen/kivetysten pinnalta harjataan varovasti pois karkealla isolla harjalla.

rompox-d1-wash-in

6. Viimeistelypuhdistus

Oikea hetki viimeistelevään harjaukseen on, kun valkoista tahnaa ei muodostu enää laatoituksen/kivetyksen pinnalle. Harjaus tulisi tehdä pehmeällä ja tiuhalla harjalla ja diagonaalisesti saumojen yli eikä saumojen suuntaisesti. Älä käytä ylijäämälaastia uudelleen.

rompox-d1-final-cleaning

7. Jälkitoimenpiteet

Tuore saumattu pinta tulee suojata sateelta seuraavat 12-24 tuntia. Sadesuoja ei saa olla suoraan kosketuksissa saumattuun pintaan riittävän ilmankierron varmistamiseksi.

Alkuvaiheessa, erittäin ohut kerros epoksihartsia jää kivetyksen pintaan ja korostaa kivetyksen väriä ja suojaa sitä likaantumiselta. Sääolosuhteiden vaikutus ja kulutus hävittävät tämän kalvon tietysti ajan myötä.

ROMPOX® D1 Tiekivetysten Saumausaine Tuote-esite (eng)
Käyttöturvallisuustiedote D1 Tiekivetysten Saumausaine Komp. A
Käyttöturvallisuustiedote Tiekivetysten Saumausaine D1 Komp. B

KÄYTTÖOHJE VIDEO:

Lisätiedot

Paino 2.71 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 12.5 × 19 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROMPOX® D1 – Tiekivetysten Saumausaine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »