Orapi

Car Shine Plus Vahashampoo 20L

Tehokas autoshampoo, joka sisältää maalipintoja suojaavan ja kiillottavan vahaemulsion. Kasviesteripohjainen ja biologisesti hajoava.

102,90 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Car Shine Plus shampoo + vaha 20 L

Tehokas autoshampoo, joka sisältää maalipintoja suojaavan ja kiillottavan vahaemulsion. Kasviesteripohjainen ja biologisesti hajoava. Puhdistaa maantielikaa, rasvaa ja hyönteisten jälkiä. Sopii maali-, kumi- ja muovipinnoille. Car Shine Plus sopii käytettäväksi harjakoneissa, painepesureissa ja käsinpesussa. Muodostaa kiiltävän, pölyä hylkivän suojapinnan. Tuotteen pH 6,0 – 8,0.

KÄYTTÖOHJE

Laimennetaan lämpimällä tai kylmällä vedellä. Pesuliuos levitetään pinnoille ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuutin ajan ennen huuhtelua. Tuotteen ei saa antaa kuivua pinnoille. Varjeltava jäätymiseltä.

LAIMENNUS

 • Harjakoneet 1-10%
 • Painepesu 3-20%
 • Käsinpesu 3-10%

tekniset tiedot

Olomuoto Läpinäkyvä punainen neste
Tuoksu Makea
Tiheys  1,015
pH-arvo 6.0 – 8.0

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Car Shine Plus Vahashampoo 20L”

Saatat myös pitää…

 • 34,90 
  Tehokas autoshampoo, joka sisältää maalipintoja suojaavan ja kiillottavan vahaemulsion. Kasviesteripohjainen ja biologisesti hajoava.
 • 34,90 

  Tukeva, laadukas autopesuämpäri auttaa saamaan ajoneuvosi kiiltäväksi. Tämä 19 litran autonpesuämpäri sisältää hiekanerottimen, joka estää naarmujen syntymisen auton pesun aikana.

 • 14,50 

  Pestävä ja erittäin hellävarainen mikrokuituinen pesukinnas autonpesuun