Clen

Clen Benz 1708 Polttomoottori Painepesuri

Tehokas ja helposti liikuteltava painepesuri polttomoottorilla työkohteisiin, jossa sähköä ei helposti saatavilla. Pesuri on rakennettu putkirungolle.

980,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Clen Benz 1708 Polttomoottori Painepesuri

Pesuri on rakennettu tukevalle putkirungolle. Kahden leveän renkaan ja tukevan työntöaisan ansiosta pesuria on helppo liikutella. Portaattomasti säädettävä paine sekä pesuaineen syöttö. Kolmesylinterinen itseimevä rivimäntäpumppu.

 

Virtaus L/min (L/h) 8 (480)
Moottori
Paineletkun pituus, m 10
Mitat (PxLxK) cm
Syöttöveden Max °C 40
Teho,  kW 4,9
Työpaine, bar 175
Paino kg
Polttoainetankki, L
Polttoaine kulutus, L/h
Vakiovarusteet Pesukahva, teräksinen suutinputki, teräsvahvistettu kumipaineletku 10 m, tulovesiliitin, 5 kpl viuhkasuutin
Takuu Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.
Pumppu Kolmesylinterinen itseimevä rivimäntäpumppu.

 

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen Benz 1708 Polttomoottori Painepesuri”

Saatat myös pitää…

  • 4690,00 

    Hondan GX 390 LX polttomoottorilla varustettu painepesuri. Soveltuu teollisuuden kunnossapitotöihin sekä muihin pesukohteisiin sähkön ulottumattomissa.

  • 2350,00 

    Hondan GX 200 polttomoottorilla varustettu painepesuri. Soveltuu teollisuuden kunnossapitoon sekä kattopesuihin, kun riittävää sähköä on hankala muuten saada.

  • 7790,00 

    Tehokas ja helposti liikuteltava Diesel käyttöinen painepesuri työkohteisiin, jossa sähköä ei helposti saatavilla. Pesuri on rakennettu putkirungolle joka on epoksipinnoitettu.