Clen

Clen Diesel-C L2017P D Polttomoottori Painepesuri

Tehokas ja helposti liikuteltava Diesel käyttöinen painepesuri työkohteisiin, jossa sähköä ei helposti saatavilla. Pesuri on rakennettu putkirungolle joka on epoksipinnoitettu.

7790,00 

Varastossa

Kuvaus

Clen Diesel-C L2017P D Polttomoottori Painepesuri

Pesuri on rakennettu putkirungolle joka on epoksipinnoitettu. Kaksi pyörää ja tukeva kahva. Portaattomasti säädettävä paine sekä pesuaineensyöttö. Tyypillisiä käyttökohteita pesurille ovat: Pesu-urakat, putkien aukaisut, teollisuuden kunnossapitotyöt sekä muut pesukohteet sähkön ulottumattomissa. Kolmesylinterinen itseimevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rst-venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Tähän malliin on tehty muutamia tärkeitä muutoksia (alla tarkempi listaus), joilla se eroaa selkeästi markkinoilla olevista perusmalleista. Näillä muutoksilla saavutetaan normaalia reilusti pidempi käyttöikä niin moottorille kuin myös pumpulle. Lisäksi myös polttoaineen kulutus on saatu mahdollisimman pieneksi rajoittamatta kuitenkaan pesurin tehoa.

-”Vesikaasu” eli pestessä, kun päästetään irti pesukahvasta moottorin kierrokset laskevat tyhjäkäynnille. Tämä ominaisuus säästää moottoria sekä vähentää merkittävästi bensan kulutusta.

-Alennusvaihteisto pudottaa polttomoottorilta tulevat kierrokset noin puoleen, jonka ansiosta voidaan käyttää matalakierrospumppuja.

 

Virtaus L/min (L/h) 16,6 (1000)
Moottori Yanmar L100N6 (DIESEL)
Paineletkun pituus, m 10
Mitat (PxLxK) cm 106x66x75
Syöttöveden Max °C 50
Teho,  kW 7,5
Työpaine, bar 200
Paino kg 120
Polttoainetankki, L
Polttoaine kulutus, L/h
Vakiovarusteet Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen suutinputki, pesusuutin 15°, teräsvahvistettu
kumipaineletku 10 m pyörivillä liittimillä, tulovesiliitin ja ohjekirja
Takuu Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.
Pumppu Kolmesylinterinen itseimevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rst-venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun
kansi.

 

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen Diesel-C L2017P D Polttomoottori Painepesuri”

Saatat myös pitää…

  • 980,00 

    Tehokas ja helposti liikuteltava painepesuri polttomoottorilla työkohteisiin, jossa sähköä ei helposti saatavilla. Pesuri on rakennettu putkirungolle.

  • 4690,00 

    Hondan GX 390 LX polttomoottorilla varustettu painepesuri. Soveltuu teollisuuden kunnossapitotöihin sekä muihin pesukohteisiin sähkön ulottumattomissa.

  • 2350,00 

    Hondan GX 200 polttomoottorilla varustettu painepesuri. Soveltuu teollisuuden kunnossapitoon sekä kattopesuihin, kun riittävää sähköä on hankala muuten saada.