Clen

Clen DSPL 2880 T PRT painepesuri

Painepesuri vaativaan ammattimaiseen käyttöön. Suosittu suuremmilla kotieläintiloilla. Voidaan muuttaa kestämään +80C syöttövesi (lisävaruste).

 

2440,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Clen DSPL 2880 T PRT painepesuri

Pesuri on rakennettu tukevan ja kestävän ABS rakenteisen kuljetuskärryn päälle. Rungossa on 7,5 l pesuainesäiliö. Pesuria on helppo liikutella hyvän tasapainon ja isojen pyörien ansiosta. Kahvassa on hyvät pidikkeet letkuille ja varusteille. Letkukela lisävarusteena. Nelinapainen sähkömoottori (1400 rpm). Järeä rakenne, hiljainen äänitaso. Automaattinen käynnistys / sammutus pesukahvasta. Moottori sammuu n.20 s viiveellä pesukahvan sulkemisen jälkeen. Pumppu on legendaarinen kolmisylinterinen rivimäntäpumppu, pumpun pää messinkiä, keraamiset männät ja rs-teräs venttiilit. Pumppu on itseimevä yhdestä metristä.

Virtaus L/min (L/h) 21,7 (1300)
Ottoveden korkein °C 50
Verkkojännite V-Hz/A 3-400-50
Sähköjohto, m 5
Sulake, A 16
Ottoteho kW 7,0
Maksimipaine, bar 210
Työpaine, bar 170
Mitat (PxLxK) cm 82x48x87
Paino kg 74
Vakiovarusteet Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen kaksoissuutinputki paineensäädöllä, teräsvahvistettu kumipaineletku 10 m, tulovesiliitin ja hyvä suomenkielinen ohjekirja.
Takuu Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.
Pumppu Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

 

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen DSPL 2880 T PRT painepesuri”