Clen

CLEN HAAGA 375 Lakaisukone

”Turbo sweeping system” -järjestelmä. Kaksi isoa etuharjaa siirtävät isommatkin roskat vaivattomasti isoon 50 litran säiliöön.

 

590,00 

Varasto loppu

Sertifikaatit

Kuvaus

HAAGA 375 Lakaisukone

Lakaisukone 375 on varustettu ”Turbo sweeping system” -järjestelmällä. Kaksi isoa etuharjaa siirtävät isommatkin roskat vaivattomasti isoon 50 litran säiliöön ja jäljelle jäänyt hienompi lika ja pöly saadaan talteen koneen keskelle asennetulla leveällä poikittaisella harjalla.

Harjojen korkeutta on helppo säätää portaattomasti, jotta saavutetaan paras mahdollinen puhdistusteho erilaisilla pinnoilla kuten: asvaltti, betoni tai erilaiset kivetykset. Samalla säädöllä voidaan vaikuttaa myös yleisimpien erilaisten siivottavien ainesten keräykseen oli kyseessä sitten hiekka, sora, märät lehdet tai vaikka juomatölkit.

Tukeva työntötanko tekee työstä miellyttävää ja lopuksi lakaisukone on helppo siirtää säilytystä varten pystyasentoon, joka säästää tilaa.

Clen tuotteita on myyty Suomessa jo yli 30 vuotta. Clen-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilustaan.

Työteho, m2/h 2900
Työskentelyleveys, cm 75
Pääharjan halkaisija, cm 50
Lakaisuleveys, cm 67
Roskasäiliö, litraa 50
Paino, kg 11,2
Vakiovarusteet Pääharja ja sivuharja.
Takuu Takuuaika ammattikäytössä 1 vuosi CLEN takuuehtojen mukaisesti.

 

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLEN HAAGA 375 Lakaisukone”

Saatat myös pitää…

  • 2945,00 

    Tukeva akkukäyttöinen imulakaisukone sisä- ja ulkokäyttöön. Kevyesti liikuteltava. Imuroi pinnan pölypuhtaaksi. Automaattinen esiohjelmoitava suodattimen puhdistus. Akku ja laturi sisältyvät toimitukseen.

     

  • 812,00 

    Tukeva teräsrunkoinen lakaisukone sisä- ja ulkokäyttöön. Lakaisee myös peruutettaessa.