Clen

Clen IWD 2021 kiinteä kuumavesipesuri

Veden lämmittävä korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Sopii vaativaan käyttöön teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa. Painepesuri on rakennettu tukevan teräksisen rungon päälle.

9850,00 

Varasto loppu

Sertifikaatit

Kuvaus

Clen IWD 2021 kiinteä painepesuri

Veden lämmittävä korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Sopii vaativaan käyttöön teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa. Painepesuri on rakennettu tukevan teräksisen rungon päälle. RST kuomu. Laite sammuu ja käynnistyy automaattisesti pestäessä. Portaaton paineen ja vesimäärän säätö. Säädettävä korkeapaineinen pesuaineen syöttö. Lähtevän veden lämpötila rajataan tarkasti termostaatilla halutulle tasolle. Automaattinen kalkinpoistojärjestelmä.

 

Virtaus L/min (L/h) 21 (1260)
Virtalähde, ~V~hz 3~400~50
Paineletkun pituus, m 10
Sähköjohdon pituus, m 6,5
Syöttöveden Max °C

Veden lämpö Max °C

50

140

Ottoteho,  kW 9,5
Lämmittimen teho, kW 88
Työpaine, bar 200
Mitat (PxLxK) cm 122x59x73
Paino kg 205
Vakiovarusteet Pesukahva pyörivällä liittimellä, RST suihkuputki, teräsvahvistettu kumipaineletku 10 m pyörivällä liittimellä, tulovesiliitin ja
suomenkielinen ohjekirja.
Takuu Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.
Pumppu Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen IWD 2021 kiinteä kuumavesipesuri”

Saatat myös pitää…

  • 1099,00 

    Tukeva lattiateline Clen IWD pesurille.

  • 338,00