Concept Chemicals

KÄSIDESI Geeli 70% etanoli (18x100ml)

70% etanolia sisältävä käsidesi geeli tappaa yli 99,9 % käsissä olevista bakteereista ja pöpöistä.  Toimitetaan tyylikkäässä merkkipakkauksessa, jossa on 18x100ml, ihanteellinen huoltoasemille, kauppoihin, kuntosaleille, ravintoloihin, hotelleihin, itse asiassa kaikkialle ja kaikkialla….ja estää näin saastuttavien organismien leviämisen.

35,90 

Varastossa

Kuvaus

KÄSIDESI Geeli 70% etanoli

 

Täsmälleen sama tehokas koostumus kuin suuremmissa pakkauskokoissa, mutta nyt täydellisen kätevässä 100 ml:n koossa salkkuun, käsilaukkuun, vauvan laukkuun, kuntosalilaukkuun, koululaukkuun, työkalupakkiin, hansikaslokeroon jne.

Yksinkertainen ja tehokas.

Toimitetaan tyylikkäässä merkkipakkauksessa, jossa on 18x100ml, ihanteellinen huoltoasemille, kauppoihin, kuntosaleille, ravintoloihin, hotelleihin, itse asiassa kaikkialle ja kaikkialla….

70% etanolia sisältävä käsidesi geeli tappaa yli 99,9 % käsissä olevista bakteereista ja pöpöistä ja estää näin saastuttavien organismien leviämisen.

70% etanolia. Sen lisäksi, että alkoholipohjaisten käsienpuhdistusaineiden on todettu tappavan tehokkaasti monia bakteerityyppejä, kuten MRSA:ta ja E coli-bakteeria, ne ovat tehokkaita myös monia viruksia vastaan, kuten influenssa A-virusta, rinovirusta, hepatiitti A-virusta, HIV:tä ja Lähi-idän hengitystieoireyhtymän koronavirusta (MERS-CoV).

Ei tarvita vettä: nopeasti kuivuva koostumus – ei tahmeita jäämiä.

Hajuste- ja väriaineeton: muotoiltu minimoimaan allergisten ihoreaktioiden riski. Elintarviketurvallinen.

Laaja käyttöalue/käyttö: Koostumus suunniteltu käytettäväksi työpaikoilla, teollisuustiloissa – vastaanottotiloissa, toimistoissa, sairaaloissa, hoitokodeissa, kouluissa, keittiöissä, elintarviketeollisuudessa, hautaustoimistoissa, kuntosaleissa tai kaikkialla, missä bakteerien hallinta on tärkeää.

Ei kuivaa ihoa: Sisältää kosteuttavia aineita, jotka kosteuttavat käsiä tiheän käytön jälkeen. Ihanteellinen säännöllisesti käytettäväksi käsien desinfiointiaineeksi terveydenhuolto- ja elintarviketeollisuudessa.

KäyttöOhje

 • Levitä pumppuannostelijan avulla pieni määrä, 2-3 ml käsidesigeeliä kämmenelle ja hiero sitä sitten kaikille käsien pinnoille, mukaan lukien kämmenselät ja sormien välit.
 • Hiero kunnes käden pinta on kuiva.
 • ÄLÄ pese pois käytön jälkeen.
 • Käsien kuivaamiseen ei saa käyttää pyyhkeitä tai muita liinoja.
 • Älä käytä rikkinäiselle tai vahingoittuneelle iholle.

TUOTETIEDOT

 • Ulkonäkö:         Läpinäkyvä/kirkas geeli.
 • Haju:                   Alkoholi.
 • pH:                       7,5.
 • Säilyvyys:         Vähintään 2 vuotta huoneenlämmössä avaamattomassa pakkauksessa.
 • Pakkauskoko: 100ml, 750mL pumppupullo ja 5L muovikanisteri.

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KÄSIDESI Geeli 70% etanoli (18x100ml)”

Saatat myös pitää…

 • 4,90 39,90 

  70% etanolia sisältävä käsidesi geeli tappaa yli 99,9 % käsissä olevista bakteereista ja pöpöistä ja estää näin saastuttavien organismien leviämisen.