Nasiol PerShine – Nanopinnoite näytöille, visiireille, kameroille, silmä- ja aurinkolaseille

17.90 (ALV 24%)

NANOPINNOITEELLA HYLKIVÄ JA SUOJAAVA PINTA

 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Nanopinnoite hylkii vettä ja suojaa laitteita ja tavaroita pölyltä ja lialta

PerShine on suunniteltu erityisesti estämään naarmuja, vettä, tahroja ja likaa vahingoittamasta elektroniikkalaitteitasi ja henkilökohtaisia ​​tavaroitasi. Muodostaen näkymättömän, nestettä hylkivän kerroksen arvoesineidesi pinnalle, tuote suojaa käsiteltyjä pintoja pieniltä naarmuilta sekä helpottaa niiden puhdistusprosessia estämällä mahdollisen pölyn ja lian kertymisen. Nyt käytännöllisessä kertakäyttöisessä injektiopullossa toimitettava PerShine ei vain peitä arvoesineitäsi kestävällä nanopinnoitteella, mutta myös varmistaa, että ne säilyttävät upouuden ilmeensä. Pinnoite kestää matkapuhelimen näytössä normaalikäytössä noin vuoden ja kannettavan tietokoneen näytössä useita vuosia.

Mitkä pinnat PerShine suojaa?

PerShine-tuotetta voidaan käyttää elektronisten laitteiden, kuten matkapuhelinten, tablettien, kannettavien tietokoneiden ja tietokoneiden näytöille. Tuote soveltuu myös kellojen, silmä- ja aurinkolasien ja kypärävisiirien sekä kameroiden linssien ja kiikarilinssien suojaamiseen. Voit käyttää tuotetta henkilökohtaisten tavaroiden pinnoilla, jotka ovat lasia, metallia tai muovia.

Kuinka Nasiol PerShine -käsittely tehdään?

  • Käytä tuotetta vain puhtailla, kuivilla pinnoilla ja auringonvalolta suojassa. Puhdista laitteiden tai lisävarusteiden pinta huolellisesti esipuhdistusliinalla ennen levittämistä, poistaen sormenjäljet, pöly, lika ja tahrat.
  • Avaa injektiopullo mukana toimitetulla käsineellä ja tiputa liuosta varovasti pinnalle tipoittain. Annostele pienen matkapuhelimen näytön pinnalle 1 tippa, suuremman näytön pinnalle 2 tippaa (katso alla oleva video). Tablettien näytöille tarve on noin puolet injektiopullosta ja kannettavien tietokoneiden näytöille koko pullo.
  • Pyyhi pinta huolellisesti mukana toimitetulla mikrokuituliinalla, kunnes liuos tulee näkymättömäksi (katso alla oleva video).
  • Anna liuoksen kovettua 24 tuntia.

Tuotteen tekniset tiedot ja säilytysolosuhteet

Uusi PerShine-pakkaus sisältää yhden injektiopullon naarmuuntumatonta nanopinnoiteliuosta, esipuhdistusliinan, nitriilikäsineen ja mikrokuituliinan. Yhdellä PerShine-injektiopullolla voidaan pinnoittaa noin 9 matkapuhelinta tai 2 tablettia tai 2 kypärän visiiriä tai 18 paria silmälaseja/aurinkolaseja tai kelloja.

 Nasiol Pershine tuoteominaisuudet 
Tilavuus1 ml
Käsiteltävä pintaMuovi, metalli ja lasi
Kestonoin 1 vuosi
Kulutus / Riittoisuus9 kännykkää, 2 tablettia, 18 silmä- ai aurinkolasia
Pinnoitteen paksuus200-300 nm
Vedenhylkivyys✓ (94° @20ml, muovi)
Öljynhylkivyys✓ (71° @20ml, muovi)
Veden liukumiskulma28° @20ml, muovi
Lämmönkesto275°C
Kemikaalien kestävyys12>pH>1
Suolaveden kesto
Tahraantumaton
Helposti puhdistettava
UV-suoja

Lisätiedot

Paino 0.041 kg
Mitat 22 × 17 × 3.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nasiol PerShine – Nanopinnoite näytöille, visiireille, kameroille, silmä- ja aurinkolaseille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Translate »