Nasiol

Nasiol RapidShine – sumutettava nanokeraaminen pikapinnoite autoille (500ml)

Nanokeraaminen pikapinnoite – kesto 1 vuosi. Asennetaan märälle pinnalle. Hydrofobinen ja likaa hylkivä. Nopea kovettuminen.

35,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sertifikaatit

Kuvaus

Nasiol RAPIDSHINE NANOPINNOITE – 500ml sumutinpullo – 1 vuoden kesto

Nasiol RapidShine on nopea keraaminen pinnoite, joka voidaan sumuttaa pesun ja huuhtelun jälkeen märälle pinnalle ja pyyhkiä ilman tarvetta erilliseen kuivaukseen. Helppo käyttää ja nopeat tulokset. Tuote luo voimakkaasti hydrofobisen pinnan, joka hylkii hyvin vettä ja parantaa maalipinnan kiillon syvyyttä ja kirkkautta. Noudata ohjeita ja katso käyttöohjevideo ennen tuotteen käyttöä.

KÄYTTÖKOHTEET

Nasiol RapidShine soveltuu metalleille ja metalliseoksille, maalatuille pinnoille, kestomuoveille ja käyttömuoveille, komposiittimateriaaleille, lasille ja huokoisille/imukykyisille pinnoille. Tuotetta voidaan käyttää esim. autojen ulkopinnoille, kuten maalipintaan, tuulilasiin ja muihin lasipintoihin, peileihin, etu- ja takavaloihin sekä vanteisiin. Voidaan käyttää myös veneisiin, moottoripyöriin jne.

Riittoisuus keskimäärin 4-5 autolle!

MIKSI NASIOL RAPIDSHINE?

 • Vettä ja likaa hylkivä
 • Syvä kiilto
 • Nopea kovettuminen
 • Asennetaan märälle pinnalle

Pakkauksen sisältö:

 • Nasiol RapidShine 500ml sumutinpullo

Kuinka RAPIDSHINE suojakäsittely tehdään?

Pinnoitustyö kestää keskikokoiselle autolle noin 15-20 minuuttia. Ennen kuin sumutat tuotetta, pese auto huolellisesti poistaaksesi pöly, öljy, rasva ja muut mahdolliset epäpuhtaudet. Pintaa ei tarvitse kuivata; anna veden vain valua 5-6 sekunnin ajan. Voit poistaa runsaan veden paikoista, joissa vesi yleensä makaa (esim. katto), kuivaamatta pintaa kuitenkaan täysin.

Ravista tuotetta kevyesti ennen käyttöä. Suihkuta noin 10-15 kertaa neliömetrille (8-10 ml riittää 1 m²:n alalle – varmista, että tarpeeksi tuotetta siirtyy pinnalle) ja pyyhi välittömästi kuivalla nukkaantumattomalla Nasiol kuivaus- tai mikrokuituliinalla. Työstä pyörivin liikkein pienellä paineella, kunnes pinta on kuiva ja raidaton. Rutista kuivaksi tai vaihda liina, jos se kastuu liikaa. Älä pyyhi pintaa liian märällä liinalla, sillä se aikaansaa tahroja. Liinat voi käytön jälkeen hävittää.

Tuote alkaa näyttää toimivuutensa noin kahden tunnin kuluttua. Optimaalinen suorituskyvyn saavuttamiseksi pidä pinnoitettu pinta kuivana 4 tunnin ajan ja vältä pesuaineella pesua 24 tunnin ajan.

Sumutettu pinnoite pitää pyyhkiä välittömästi. Jos tuotetta käytetään virheellisesti, tuote voi voidaan poistaa pinnalta vain Nasiol keskileikkaavalla CleaRub 305 kiillotusaineella.

VARASTOINTI

Tuote säilyy avaamattomassa pullossa 12 kuukautta. On suositeltavaa käyttää tuote 1kk:n sisällä pullon avaamisesta. Varastointilämpötila +5˚C ~+45˚C.

Pidettävä lasten ulottumattomissa.

KÄYTTÖOHJEVIDEO:

 

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nasiol RapidShine – sumutettava nanokeraaminen pikapinnoite autoille (500ml)”

Saatat myös pitää…

 • 5,90 

  Korkealaatuinen, nukkaantumaton mikrokuituliina ilman naarmuttavaa reunaommelta.

   

 • 32,90 49,90 

  Nasiol CleaRub 305 Medium Cut Compound – keskileikkaava kiillotusaine. Karkeus P1500, rotary- ja epäkeskokoneille. Pakkauskoot 0,5kg (32,90€) ja 1,0kg (49,90€).

  OSTALadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • 18,90 

  Erinomainen vaahtoava autoshampoo. Autokoriystävällinen koostumus. Konsentraatista 30 litraa shampoota.

   

 • 19,50 

  Erittäin imukykyinen Nasiol kuivausliina imee vettä voimakkaasti ja auttaa kuivaamaan pinnan kerralla.