Rapid

Rapid Sarja 9- Letkukela paineilmalle (kumiletku)

Rapid sarja 9 -letkukelat kestävällä teräsrungolla ja kumiletkulla. Optiona myös Rapid-SCS kelauksen turvamekanismi.

544,36 984,56 

Kuvaus

Sarja 9 – Letkukela paineilmalle (Kumiletku)

Saksalainen Rapid on maailman johtavia letku- ja kaapelikelavalmistajia. Rapidilla on yli 70 vuoden kokemus korkealaatuisten kelojen kehittämisestä ja valmistamisesta moniin eri tarpeisiin. Laajasta mallistosta löytyvät letkukelat mm. paineilmalle, vedelle, öljyille ja kaasuille eri letkupituus- ja halkaisijoilla. Kaapelikelamallistossa on vaihtoehdot verkko- ja voimavirralle, maadoituskaapeleille ja akkujen latauskaapeleille. Rapid-kelat voidaan varustaa eri lisävarustein, kuten kelauksen turvamekanismeilla ja erilaisilla kiinnitystelineillä.

 

TUOTETIEDOT

 

Alla olevasta taulukosta löydät saatavilla olevat letkun pituudet ja sisähalkaisijat. Valitse ylläolevasta pudotusvalikosta haluamasi vaihtoehdot ja jatka tilauksen tekemistä. Optiona: Rapid-SCS®-ohjattu kelauksen turvamekanismi* (valitse pudotusvalikosta kyllä tai ei).

 

*RAPID SCS (SAFETY CONTROL SYSTEM). Patentoitu letkun sisään kelauksen turvamekanismi, joka hidastaa takaisinkelausnopeuden turvalliselle tasolle. Näin estetään letkun vaarallinen piiskaliike. Lisäksi mekanismi säästää letkua ja kelaa, eikä aiheuta vaurioita ympäristölle (katso alla oleva video).

 

Tuotteella ei ole asetettuja tuoteominaisuuksia.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rapid Sarja 9- Letkukela paineilmalle (kumiletku)”