Nasiol

Nasiol Nano Seat Protect – nanopinnoite auton kangaspinnoille (500ml)

Hajustettu nanopinnoite suojaksi auton kangasistuimille ja -verhoilulle (myös mokkanahka ja nupukki). Nesteitä hylkivä pinta.

37,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sertifikaatit

Kuvaus

Nasiol NANO SEAT PROTECT – HAJUSTETTU NANOSUOJA AUTON KANGASISTUIMILLE JA KANGASVERHOILULLE

Nasiol Nano Seat Protect (500ml) on helposti levitettävä, vettähylkivä ja öljyiltä suojaava nanopinnoite. Tuote suojaa ajoneuvon kangaspintoja tavallisilta nesteiltä ja tahroilta ja on samalla helposti puhdistettava. Käsittelyn jälkeen auton sisätila tuoksuu kuin uusi auto. Noudata ohjeita ja katso käyttöohjevideo ennen tuotteen käyttöä.

KÄYTTÖKOHTEET

Ajoneuvojen kankaiset (myös mokkanahka ja nupukki) istuimet. pehmusteet, matot, ovipaneelien suojukset, kattoverhoilut ja avoautojen katot. Ei saa käyttää muille materiaaleille kuin edellä manituille. Jos tuotetta joutuu muille pinnoille, pyyhi pinta heti kuivalla liinalla.

KÄYTTÖOHJE

Pintojen on oltava kuivia ja puhtaat pölystä, tahroista ja muista epäpuhtauksista. Käsittely tulee tehdä varjoisassa ja hyvin tuuletetussa tilassa. Tuotetta suihkutetaan noin 80-100 ml 1 m²:lle. Suihkuta Nasiol Nano Seat Protectia, kunnes pinta kostuu hieman. Odota 24 tuntia kuivumista ja kovettumista. Tuotteen teho voi vaihdella kankaan tyypin mukaan. Tee pistokoe kankaan piilossa olevaan osaan.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät TUOTEOMINAISUUDET kansiosta!

KÄYTTÖOHJEVIDEO:

TUOTTEEN VAARALAUSEKKEET / FAROANGIVELSER FÖR PRODUKTEN

Huomiosana: Vaara / Signalord: Fara

H319: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. / Orsakar allvarlig ögonirritation.

FIN: Pese huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Pakkaus/sisältö luovutetaan hyväksytylle jätteenkäsittelylaitokselle.

SWE: Tvätta grundligt efter användning. Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp. Innehållet/behållaren lämnas till en godkänd avfallsanläggning.

Tuotteella ei ole käyttöturvallisuustiedotetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nasiol Nano Seat Protect – nanopinnoite auton kangaspinnoille (500ml)”

Saatat myös pitää…

 • 29,90 

  Pitkäkestoinen sadevettä hylkivä tuulilasipinnoite.

 • 15,90 

  Turvallinen ja erittäin tehokas puhdistusaine jarrupölyn ja rautaoksidihiukkasten poistamiseen.

 • 18,90 

  Erinomainen vaahtoava autoshampoo. Autokoriystävällinen koostumus. Konsentraatista 30 litraa shampoota.

   

 • 54,90 

  Helposti asennettava nanopinnoite kulkuneuvojen maali- ja metallipinnoille.